2777
2789
عنوان

از خدا چه مقدار حاجت بطلبیم؟

253 بازدید | 3 پست

♦️در حدیث قدسی آمده است که خداوند به موسی(ع) فرمود: " هر چه را که احتیاج داری از من بخواه حتی علف گوسفند و نمک طعامت را ۱".

💦پیامبر خدا(ص) فرمودند: " از خداوند بخواهید؛ و زیاد بخواهید، زیرا هیچ چیز برای او زیاد و بزرگ نیست۲".

🌻امام باقر(ع) نیز می‌فرمایند: "هیچ خواسته‏‌ای را زیاد مشمارید؛ زیرا آنچه نزد خداست بیش از آن است که می‏‌پندارید۳".

☀️پیامبر خدا(ص) نیز می‌فرمایند: "برای هر حاجتی که دارید، حتّی اگر بند کفش باشد، دست خواهش به سوی خداوند عز وجل دراز کنید؛ زیرا تا او آن را آسان نگرداند آسان (و برآورده) نشود.🌱

🔰منابع روایات:

۱- شیخ حر عاملی، وسایل الشیعه، ج ۷، ص ۳۲

۲- بحار الأنوار: ۹۳ / ۳۰۲ / ۳۹ منتخب میزان الحکمة: ۱۹۸

۳- مکارم الأخلاق: ۲ / ۹۷ / ۲۲۷۵ منتخب میزان الحکمة: ۱۹۸

بحار الأنوار : ۹۳ / ۲۹۵ / ۲۳ منتخب میزان الحکمة: ۱۹۶

•┈••✾◆🍃

@kalame_amiralmomenin

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
قربون خدا برم من که خجالت میکشم انقد ازش خواسته دارم ولی خودش میگه از من زیاد بخوایید

اره خواسته هامون زیاده 

باید بخوایم و فقط بخوایم که انشالله به صلاحمون بود خداوند براورده میکنه

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.