2777
2789
عنوان

جلوگیری از زردی نوزاد

5203 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من هفته ۳۴ بارداری هستم میشه تجربیاتتون رو درمورد مصرف مواد غذایی تو این دوره برای جلوگیری از زردی گرفتن نوزاد بعد تولد بگین 

هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..

من بچه هام هیچ کدوم زردی نداشتن. تو بارداری اصلا نمی تونستم مرغ بخورم حتی یه ذره هم تو 9ماه نخوردم همه میگن به همین خاطر بوده. نمیدونم چقدر درسته

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

يه بار دكترم داشت به يه خانومه كه هفته هاي آخرش بود توضيح ميداد

يادم نمياد دقيق ولي فك كنم گفت شربت خاكشير بخور شير خشت بخور مطمين نيستم البته ،، خيلي چيزا گفت

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

من جایی خوندم هفته های آخر بارداری خوردن عرق کاسنی(((((البته مقدار کم،چون زیادیش رو نینی عوارض داره )) ) برای جلوگیری از زردی نوزاد مفیده و همچنین حجامت مادر باردار در ماه پنجم هفتم و نهم نیز می تونه مؤثر باشه 

عزیزم من از ماه هشت عرق کاسنی خوردم زرد چوبه نخوردم گرمی جات نخوردم 

اخرم بچم زردی گرفت دوشب دستگاه اواردیم توخونه گذاشتیمش تو دستگاه 

ربطی نداره به تغذیه بستگی به خون داره برو بخور غمت نباشه 

زندگی زیباست........زشتی های آن تقصیر ماست......