2777
2789
عنوان

خانوما بگيد در چه حاليد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولو روی تخت گوشی توشارژ دستمم داره قطع میشه بسکه‌گوشی دستمه

شویممم تا یک شب نیست میخام هواخوب بشه برم‌حرم که تاشبرمه

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
دلم میخاد امسال عروسی بگیرم برم خونه خودم خستم دعا کنیدکار همسرم درست شه توروخدا هرکی پستمو میبینه ...

انشالله عزيزم

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻
من منتظرم ساعت 4بشه که ساعت کاریم تموم بشه و بعدش برم آزمایشگاه جواب آزمایش بارداری رو بگیرم. بعد بر ...

آخی چه خوبا که انقدر خونسردی استرس مداری براازمایش بارداریت

کی یمری جواب بگیری حوابشو بگو حتما چندوقته منتظری

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
دلم میخاد امسال عروسی بگیرم برم خونه خودم خستم دعا کنیدکار همسرم درست شه توروخدا هرکی پستمو میبینه ...

عزیزم ایشالا میری خونه خودت ناراحت نباش منم عقد بودم حال تورو داشتم تازه عروسیم بخاطر نزدیکی به  محرم صفر و عروسی برادر شوهرم  میخواست عقب بیفته که به هر ضرب زوری بود با یه تالار هماهنگ کردیم که تاریخ داد.خیلی روزای سخت و استرسیه میفهممت.

منم شام قرمه سبزي ميپزززززم افرين 😍

خانوما ي بي انرژي پاشيد با انرژي باشيد 

اهنگ بزاريد انرژي مثبت بديد به خونتون 

كاراتونو بكنيد 😁

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻

ازصب تا یکونیم دکتربودم شوهرم مچ پاش دررفته اومدیم خونه مادرشوهرگفتن ناهارنداریم صبونم هول هولکی خوردیم داشتم ضعف میکردم بیمارستان فقط دوندگی. ازراه رسیدم رفتم اشپزخونه شامی درست کردم جاتون خالی بقیه نشستن خوردن من همچنان مشغول سرخ کردن منم این شکلی🙄🙄🙄🙄😐😐😶😶😓😓الانم درازکشیدم توفکراینم نیم ساعت بخابم بعدپاشم خونه رو مرتب کنم بازمیان پیش شوهرم دیدنش میوه نداریم نونم نداریم باید برم ترید خیلی خستم

آخی چه خوبا که انقدر خونسردی استرس مداری براازمایش بارداریت کی یمری جواب بگیری حوابشو بگو حتما چندو ...

من کلا 23 روزه رفتم خونه خودم... نه استرس که نداشتم ولی نمیدونم چرا الان که نزدیک گرفتن جواب هستش یکمی استرس گرفتم. صبح بی بی زدم مثبت شد. گفتم برم آزمایش هم بدم که اگه مطمئنن باردار بودم یکمی مراعات بیشتری بکنم. دوست دارم اگه جوابش مثبت بود عکس العمل شوهرمو که این بچه بچه میکرد ببینم که اجازه نداد یکسال صبر کنیم... البته راضیم به رضای خدا