2777
2789
عنوان

خانوما بگيد در چه حاليد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 66 پست

منم کارام نصفه بازارم میخوام برم شب خونه مادر شوهر جان میخوام برم ولی حوصله هیچی ندارم 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

من امروز زرنگ شدم خونمو تمیز کردمم شامم گذاشتم قرمه سبزی از بس ویار داشتم چند وقته اولین باره غذا گذاشتم الانم زیر پتو 😁😁

❤خدایا خودت یه نی نی سالم و صالح بهم بده❤👐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من منتظرم ساعت 4بشه که ساعت کاریم تموم بشه و بعدش برم آزمایشگاه جواب آزمایش بارداری رو بگیرم. بعد برم خونه واسه شام و ناهار فردامون غذا درست کنم. بعدش برم دوش بگیرم و لباسامونو واسه مهمونی شب آماده کنم.بعدشم یه دست به صورتم بکشم و شوهرم که اومد بریم مهمونی..

حال کردی چه برنامه ریزی دقیقی...خخخخ

نشستم  کلیم یکم میسوخت خوب شد دارم فکر میکنم به  ویتامین ب وسلنیوم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

دخترم از دیروز تب داره فقط دارم بهش میرسم مسکن و خاکشیر آب هندوانه اینا میارم میبرم. خونه هم دیروز تمیز کردم ولی فک میکردم خوب میشه واسه امروز میبرمش بیرون که نشده.شامم مواد مارونی یا استمبولی آماده دارم یکی از این دوتاست.

خونه تمیز ه ناهار خوردیم شامم‌ همیشه حاظری میخوریم‌ الان دارم فکر میکنم دخترمو‌ کجا ببرم اتلییه

نی نی عزیزمو یه صلوات مهمون کن تا سالم به دنیا بیاد😘

خونه ک یه جارو و گردگیری لازم داره😒 ، 

شامم میخوام کباب تابه ای بپزم 😋،،،

الانم دارم هندونه میخورم تاببینم کی پامیشم😥

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه