2777
2789
عنوان

سفره ام البنین

| مشاهده متن کامل بحث + 27990 بازدید | 30 پست

مبینا ۹۱  انشالا نذرت قبول باشه  ازت خواهش میکنم از خانم امالبنین  برام دعا کن  بگو جسیکا خواهش میکنه  کمکش کنی  . ممنون ازت.  بارها کمکم کردن ایشون خیلی خانم مهربونین  خیلی خیلی زیاد ...💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  وقتت بخیر  برای سفره چیز ب خصوصی اگه نذر کردی میتونم ایده بدم بهت آخه منم نذر کرد ...

خب ایدتو بگو عزیزم انشالله که حاجت روا بشی ونذرتو ادا کنی

خدایا به خاطر تمام نعمتهایی که بهم دادی ممنون   

عزیزم ما سفره امام حسن میندازیم بیشتر از بیست ساله . سفره و تمام میوه هاش  سبزه ، شماهم میتونی ظرف خرما و سبزی و..... رو از این یه بار مصرفای خوشگل سبز بگیری 

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

سلام 

ببخشید عکس فرستادم و نظر دادم ولی نمیاد 

منم دوست دارم از نظرات بقیه استفاده کنم مخصوصا شما ک میخواین سفره ی ام البنین بندازین

میشه آیدی تلگرامتون یا برنامه ایتا بهم بدین اونجا مفصل حرف بزنیم؟ 

آیدی من تو تلگر ام radepayeman

برنامه ایتا radepa

عزیزم ما سفره امام حسن میندازیم بیشتر از بیست ساله . سفره و تمام میوه هاش  سبزه ، شماهم میتونی ...

منم دقیقا به امید خدا اگه فردا حاجتمو گرفتم این کار رو میخوام بکنم

ظرف سبز تو نظرم بود ک بگم

قبول باشه  الهی ب عالیترین نحو و بزودی زود حاجت رواشین الهی آمین

لطفا برای نی نی دار شدن سحر دعا کنین خیلی وقته‌منتظر هستند

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹