2777
2789
عنوان

سونوگرافی انومالی

524 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من پنجشنبه سونو انومالی انجام دادم پیش دکتر شاکری 

شنیده بودم سونو انومالی ۲۰ دقیقه ایی طول میکشه و جز به جز همه چیز جنین چک میشه 

برای من ۳ دقیقه بیشتر طول نکشید 

و هیچیو نشون من نداد

نمیدونم تو اون سه دقیقه چیو چک کرد ولی گفت خوبه

دکترمم تعجب کرد گفت چقدر کوتاه!!!

برام انومالی نوشت جای دیگه انجام بدم

به نظرتون لازم برم؟

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

خب به همون شاکری میگفتی دکترم گفته حتما ۱۵ دقیقه طول بکشه و دقیق باشه که مجبور شه تایم بذاره برات

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به همون شاکری میگفتی دکترم گفته حتما ۱۵ دقیقه طول بکشه و دقیق باشه که مجبور شه تایم بذاره برات

والا روم نشد

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

جدی ۳ دقیقه طول کشید؟؟

تو آنومالی انقد خوب دکترم تک تک اعضای بدن نینی رو نشون دار که من خیلی ذوق زده شده بودم

حتی لباشو نشون داد گفت ببین شکر خدا لب شکری نیست

بعد آنومالی هم ۲ بار رفتم سونو بازم تک تک نشون میده

این سری تو هفته ۳۳ رفتم حتی توی مثانه نینی ادرار بود اونم نشون داد!

جدی ۳ دقیقه طول کشید؟؟ تو آنومالی انقد خوب دکترم تک تک اعضای بدن نینی رو نشون دار که من خیلی ذوق زد ...

خوش ب حالت بخدا من هیچیشو ندیدم اصلا نگفت چی ب چیه!!!!!

واسه همون ۳ دقیقه ۵۰۰ هزارتومنم گرفت

خوش ب حالت بخدا من هیچیشو ندیدم اصلا نگفت چی ب چیه!!!!! واسه همون ۳ دقیقه ۵۰۰ هزارتومنم گرفت

۵۰۰؟؟؟چه خبره آخه!!!

من تبریزم ۲۸۰ اینا شد فکر کنم

کم هزینه نکردی که بخوای دوباره بری ولی اگه دکترت گفته بهتره بری

خیلی بی انصاف بوده دکتر سونوگرافیت

۵۰۰؟؟؟چه خبره آخه!!! من تبریزم ۲۸۰ اینا شد فکر کنم کم هزینه نکردی که بخوای دوباره بری ولی اگه دکتر ...

اره خیلی حالم گرفته شد

خیلی بی انصافن !!! 

دیگه مجبورم باید برم 

دکترم خودش گفت برم اونجا کلی تعریفشو میکنن 

نمیدونم چجوری همه چیو تو ۳ دقیقه چک کرده!!

3 دقیقه؟ برای من 2 ساعت طول کشید همه چی رو جز به جز اندازه گرفت و نشونم داد

تهرانی؟ کجا رفته بودی؟

منم سونوگرافی اولمو رفتم اونجا گفت احتمالا صورتش مشکل داره بعد هفته پیش رفتم سونوگرافی چهار بعدی که یکی از دوستام بهم معرفی کرده بود خیلی عالی بود دکتر چون ترسیده بودم همه جای بچمو بهم نشون داد و صورتشو کامل دیدم خیالم راحت شد. تقریبا نیم ساعتی طول کشید.