2777
2789
عنوان

مامانهایی که بعد بارداری پوچ یه بارداری موفق داشتید میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4591 بازدید | 32 پست

الهام جان خدارو شکر پسرتو داری , ایشالا زودی باردار میشی و یه نی ینی سالم میاد تو دلت بعدم بغلت.

تو تاپیک دیگه سوال کرده بودم شما ج دادی بهم, منم یه سقط داشتم و مرداد میخوام دوباره اقدام کنم ولی میترسم خیلی

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب چرا انقد نا امیدی من بعد یک سال اولی رو حامله شدم اونم سقط شد شما ماشالا یه پسر هم داری ان ...

منم سر پسرم یکسال طول کشید تا باردار شدم و خدا رو شکر اون این طوری نشد

ولی این دفعه همون ماه اول باردار شده بودم

ساک بارداری خالی میمونه و جنین رشد نمیکنه یا اگه جنین تشکیل بشه قلبش تشکیل نمیشه گلم

حتما آزمایشات سقط رو بدید آزمایشات ایمنی و انعقادی من بعد سقط اول دکتر گفت پیش میاد برو اقدام‌کن‌دوباره حامله شدم‌اینبار هم پوچ بود الان تو بارداری بعدی باید هپارین بزنم

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
حتما آزمایشات سقط رو بدید آزمایشات ایمنی و انعقادی من بعد سقط اول دکتر گفت پیش میاد برو اقدام‌کن‌دوب ...

من خودم مشکلی با آزمایش دادن ندارم ولی همسرم خیلی راضی نیست

کی سقط کردی عزیزم؟

اواخر مهر 96

چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   
چرا تا الان دوباره اقدام نکردی؟

من کورتاژ شدم باید 6 ماه صبر میکردم حتما , بعدشم حال و حوصله نداشتم خیلی الانم هنوز شک دارم که اقدام کنم یا نه با این اوضاع اقتصادی , از یه طرفم سنم میره بالا نمیدونم چی کار کنم

من کورتاژ شدم باید 6 ماه صبر میکردم حتما , بعدشم حال و حوصله نداشتم خیلی الانم هنوز شک دارم که اقدام ...

آخی عزیزم

درکت میکنم 

منم نگران اوضاع اقتصادی هستم

شاید اگه پسرم نبود اصلا به دومی فک نمیکردم

اما پسرم واقعا تنهاست و خوب الان دیگه خودمم دوست دارم

آخی عزیزم درکت میکنم  منم نگران اوضاع اقتصادی هستم شاید اگه پسرم نبود اصلا به دومی فک نمیکرد ...

ایشالا که زودی یه تپل ناز میاری