2777
2789

من دوتا گرفتم بعد عروسی دوتا دیگه هم گرفتم باز کاربرد داره اون اصلیه چون یکم تکه دوزیش زیاد بود خیلی نمیشورم بیکیشم ساتنه همینطور ولی 2 تای دیگرو ای میش.رم ای میندازم همش لازمه

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فقط ی رو تختی گرفتم.پشیمونم کاش لحاف روتختی گرفته بودم استفاده میشد.

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من میخوام واسه جهیزیم ۲تا بخرم ولی ساده ازینا که توش کارشده اصلا دوست ندارم

اخه من فک میکنم دوتا زیادیه بعد خب یکی میگیرم دوباره سال بعد عوضش میکنم 

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗
آره عزیزم دو تا بگیری بهتره... یکی رو قشنگ بگیر که روی تختت بندازی یکی رو هم برای بعدش که حالت اسپرت ...

اخه مگه جز شب عروسی دیگه کی میاد خونه من که بخوام دوتا بگیرم بعدمن که هروقت مهمون دارم نمیرم که رو تختیم عوض کنم 

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗
اخه من فک میکنم دوتا زیادیه بعد خب یکی میگیرم دوباره سال بعد عوضش میکنم 

اگه بخوای بشوری چی بجاش میندازی پس عزیزم؟

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

من دوتا سر جهیزیه گرفتم یه دونه ابریشم کار شده که فقط برا پاتختیم انداختم رو تختم که بیان ببینن، یه دونه از این اسپرتا که لایکو هست، بعد از ازدواجمم تا الان ۳تا دیگه از این اسپرتا خریدم، چون هی میشورم