2777
2789
عنوان

توروخدا بياين بگين

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست

ممکنه کیسه اب یه کم اسیب دیده باشه. یه تست ازت میگیرن و معلوم میشه. تسته یه نوار هست مثل بی بی چک نواریا. حتی خودتم میتونی از داروخونه بگیری و بعد که با ترشحاتت خیس شد میذاریش تو مایع خودش و چند دقیقه بعد میفهمی. البته بری بخش زایمان خودشون برات انجام میدن و خیالت راحت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره بعضی شرایط میشه نگهش داشت الان ازت اب میادهمش؟؟ابی که تودستشویی اومدازرحمت بود؟؟

نه همون بود فقط / نفهميدم از كجا بود اومدم بشينم برا دسشويي ديدم يه چيزي ازم ريخت

زايمان زود رس باشه مشكلي براي بچه پيش نمياد؟؟؟

نگران نباش عزیز دختر من ۳۲ هفته  و دو روزش بود که به دنیا امد اذیت شدیم یه کم اما خدارو شکر کاملا سالم بود

علائم دیگه ای جز اون نداشتی

ممکنه کیسه اب یه کم اسیب دیده باشه. یه تست ازت میگیرن و معلوم میشه. تسته یه نوار هست مثل بی بی چک نو ...

صبر ميكنم عصر برم پيش دكتر خودم دكتراي بيمارستان هيچي!!!

به نظرم زنگ بزنید شوهرتون برگردن. حالا دو ساعت دیرتر برن سر کار. کیسه اب پاره که نشده احتمالا فقط ممکنه اسیب دیده باشه. بهتره اصلا تکون نخورید از جاتون تا یکی بیاد و باهاش برید بیمارستان