2777
2789
عنوان

لکه بینی ۶روز قبل از پریودی

30617 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من اقدام کردم برای بارداری

این ماه ۶ روز قبل از پری لکه بینی داشتم و کلی ناراحت بودم😞 فک کردم پری هستم ولی  سریع قطع شد.. دیروز و امروز درد زیر شکم دارم و انقباضات رحمی احساس میکنم...ولی الان دیدم باز لکه قهوه ای دارم...😞... نمیدونم پریود هستم یا نه...

صبر ندارم دیگه ... کی میتونم تست بزنم؟؟ و اینکه این لکه هایه اول بارداری هستن واقعا؟؟

ممنون میشم کمکم کنید😞خواب به چشم نمیاد

من این سری موعدم تستم مثبت شد یعنی سه روز پیش امروز لکه بینی داشتم تست زدم منفی شد،،پری شدم،اصلن هم قرص و امپول و اینا مصرف نکرده بودم

به نظر من تا یک هفته بعد موعد صبر کنید

تستها هم سرکاری شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این سری موعدم تستم مثبت شد یعنی سه روز پیش امروز لکه بینی داشتم تست زدم منفی شد،،پری شدم،اصلن هم ...

اهان یعنی شما هم مثل من قبل از موعدتون لکه بینی داشتی و فک کردی پری هستی ... ولی روز موعد تست زدی مثبت شد؟

ان شاالله واسم دعا کنید😞خیلی ناراحتم... استرس ندارم ولی خیلی دلم‌میخواد سریعتر مامان بشم😞

منم ماه اول اقداممه و فردا موعد پریودیمه یه کم هیجان دارم بفهمم هستم یا نه....درضمن یه هفتس تخمدان راستو نافم درد میکنه سه روز پیشم کمردرد نمیدونم حالا دیگه چی ان اینا؟

اهان یعنی شما هم مثل من قبل از موعدتون لکه بینی داشتی و فک کردی پری هستی ... ولی روز موعد تست زدی مث ...

نه من قبلش نداشتم

موعدم تست مثبت شد 

امروز لکه بینی داشتم تست زدم منفی شد

منم ماه اول اقداممه و فردا موعد پریودیمه یه کم هیجان دارم بفهمم هستم یا نه....درضمن یه هفتس تخمدان ر ...

وای ان شاالله که فردا پری نشی....😍.... خیلی سخته روزهارو شمردن تا به روز موعود رسیدن😞

نه من قبلش نداشتم موعدم تست مثبت شد  امروز لکه بینی داشتم تست زدم منفی شد

😟😟😟وای عجب ضدحالی میشه اینطور.... منم دو روزه فک میکردم باردارم چون لکه بینیم قطع شده و درد دارم... بعد دو روز با این فکر خوابیدن و بیدار شدن الان دوباره لکه دیدم😞خیلی ناراحت کنندس.... ولی شما فردا دوباره یا تست بده یا آزمایش .... چون میگن مثبت که بشه خطا نداره منفی هست که خطا داره

😟😟😟وای عجب ضدحالی میشه اینطور.... منم دو روزه فک میکردم باردارم چون لکه بینیم قطع شده و درد دارم. ...

ضدحال یه چیزی اونورتره  نمیدونم چرا مثبت نشون داد

الانم پری اومد دیگه آز لازم نیست

وای ان شاالله😞الان کلی گریه کردم😞واسم دعا کن مهربون... منم واس شما دعا میکنم❤

اخه چرا عزیز دلم تروخدا غصه نخور خداوند به صلاحت پیش میره هرچی ک پیشونی نویسته...چند روز دیگه تولد آقاامام رضاس قربونش برم میگن اگر حاجتی ازآقا داری کافیه به جوادش قسمش بدی اصلا روتو زمین نمیزنه ازش میخوام دامن شما و همه چشم انتظارارو سبز کنه به حق پسرش جوادش...منم توش.....تروخدا ناراحت نباش😚

ضدحال یه چیزی اونورتره   نمیدونم چرا مثبت نشون داد الانم پری اومد دیگه آز لازم نیست

وای خدایا😞😞😞خیلی ادم رو داغون میکنه... من ۴ ماهه اقدام کردم این ۴ ماه دیوونم کرد تقویم... مردم بس شمردم روزارو😞خدا ان شاالله به هر دومون فرزند سالمو صالحی بده😞فقط استرس نداشته باش... خدا بزرگه