سلام دوستان.نزدیک دو ماه پیش استخوان رویه پای من بغل قوزک شکست.۵هفته داخل گچ بود و طبق نظر دکتر گفت باز کنم که بیشتر بمونه خشک میشه.تو آب گرم و ماساژ باروغن زیتون رو گفت انجام بدم.همون شب ک گچ باز کردم ورم کرد ولی کم کم داره میخوابه.ولی کماکان نمیتونم راه برم و وزنمو بندازم روش و با عصا ام.دکتر گفت تا ۳هفته بعدازبازکردن گچ اگر درد داشتی فیزیوتراپی بایدبری.این هفته میشه ۳هفته.کسی تجربه داشته؟؟نمیتونم راه برم طبیعیه آیا؟
من .بیست سال پیش. راهنمایی بودم. خیلی بده و بعد از گچ هم استخوانش به اصطلاح اندازه یه نخود کوره کرد و از اون به بعد نتونستم مثل معمول روش بنشینم و نماز بخونم
ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر من... دوهفته بعد از ازدواج مون! دکتر گفت ۴۰ روز تو گچ باشه و بهش فشار نیاری و راه بری...گاهی ه ...
خیلی بده.من یه پسر سه ساله هم دارم.خونه مامانم بودم تمام این مدت الان اومدم خونه خودم دیروز تو حموم لیز خوردم افتادم رو همون پا زمین.یه کم درد گرفته دوباره.خیلی شرایط بدیه