2777
2789
عنوان

شکستن استخوان روی پا کسی داشته؟؟

20332 بازدید | 46 پست

سلام دوستان.نزدیک دو ماه پیش استخوان رویه پای من بغل قوزک شکست.۵هفته داخل گچ بود و طبق نظر دکتر گفت باز کنم که بیشتر بمونه خشک میشه.تو آب گرم و ماساژ باروغن زیتون رو گفت انجام بدم.همون شب ک گچ باز کردم ورم کرد ولی کم کم داره میخوابه.ولی کماکان نمیتونم راه برم و وزنمو بندازم روش و با عصا ام.دکتر گفت تا ۳هفته بعدازبازکردن گچ اگر درد داشتی فیزیوتراپی بایدبری.این هفته میشه ۳هفته.کسی تجربه داشته؟؟نمیتونم راه برم طبیعیه آیا؟ 

من .بیست سال پیش. راهنمایی بودم. خیلی بده و بعد از گچ هم استخوانش به اصطلاح اندازه یه نخود کوره کرد و از اون به بعد نتونستم مثل معمول روش بنشینم و نماز بخونم

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا ۱۷ .۱۸ سال پیش روی پام شکست .هنوز صبحا که از تخت میام‌پایین یه مقدار درد اون قسمت دارم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
شوهر من... دوهفته بعد از ازدواج مون! دکتر گفت ۴۰ روز تو گچ باشه و بهش فشار نیاری و راه بری...گاهی ه ...

خیلی بده.من یه پسر سه ساله هم دارم.خونه مامانم بودم تمام این مدت الان اومدم خونه خودم دیروز تو حموم لیز خوردم افتادم رو همون پا زمین.یه کم درد گرفته دوباره.خیلی شرایط بدیه

خیلی بده.من یه پسر سه ساله هم دارم.خونه مامانم بودم تمام این مدت الان اومدم خونه خودم دیروز تو حموم ...

وااااای.شوهر منم خیلی درد داشت...برای جوش خوردن استخوان پودر سنجد رو بایه چیزی قاطی میکنن و میخورند...تو نت سرچ کن...موز و اناناس هم خوبه...چیزایی ک منگنز دارن

من سبد میبافم.سبدای سیسمونی و خونه. اگه خاستین...
منم تازه از گچ باز کردم مال من ترک داشت بعد سه روز امروز تونستم راه برم انگاری یکی عظله هامو میکشید ...

بسلامتی.اره منم همین حسو دارم.اما چون مال من شکستگی کامل بود شدید تر از شماس و اینکه هنوز نمیتونم راه برم

من تقریبا ۱۷ .۱۸ سال پیش روی پام شکست .هنوز صبحا که از تخت میام‌پایین یه مقدار درد اون قسمت دارم

بعد از باز شدن گچ میتونستید راه برید.من الان ۳هفته هست باز کردم نمیتونم پامو زمین بذارم

شماهم مثل من تا چندوقت بعد از باز شدن گچ نمیتونستید راه برید؟

آره. تازه پامم توی گچ به شدت لاغر شده بود

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️