2777
2789
عنوان

عشقتونواینجوری امتحان کنید

560 بازدید | 55 پست

سلام چندوقت پیش باعشقم کات کردم البته این کات کردن یه طرفه بود و بش گفتم دیگ نمیخوامش و بره ببخیالم نشدو هرچی بلاک کردم ازیه در دیگ درامد خلاصه بعد یه هفته ک ازکات گذشت بازپیام داد منم الکی گفتم نامزدکردم و کلی ابوتاب دادم باورکرد ک من نامزد کردم بماند ک چقد گف بیمعرفتی و این حرفا اسرار میکرد ک نامزدیوبهم بزنم و دوباره بیاد خاستگاری و مخ همه روبزنه گف اگ موفف نشد راضیشون کنه باهم فرار کنیم منم دیگ  پیازداغشو زیادکردم گفتم بابا من دختر نیستم دیگ محرمیت خوندن ماربطه گرفتیم اینجادیگ  باورنکرد گف مطمعنم  که دختری هرچی قسم بیخود خوردم باور نکرد ک نکرد گف مطمعنم نزاشتی بت دست بزنه باورنمیکنمت .خلاصه  اسرارداشت که فردا بامادرش میادخونه باخودم فک کردم که چقد دوسم داره بااین ک فک میکنه بش خیانت کردم بازم میخواد من زنش بشم  خیلی قدرشو دونستم اگ هرپسر دیگه ای بود کلی بهم فحش میدادو تهمت میزد ولی خیلی صبوری کرد بعدشم ک گفتم شوخی بود باورنمیکردو وقتیم باور کرد میگف حس میکنم دوباره ب دستت اوردم خلاصه فهمیدم خیلی زیاد دوسم داره  شمام یبار این ترفندو بزنین اگ بتون تهمت هرزگی خداینکرده زد یا گف اوکی بروخوش باش یا هزار جور حرف دیگ بدونین دوستون نداره ‌

مجید دلبندم اصرار درسته

اینی که تو میگی اَسرار جمع سِر ب معنی راز

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه یه روزی تودعواحرفاتوعلیه خودت استفاده نکنه...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

😞😞😞😞😞😞😔😔😔😔😔😔😔😔

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

خیلی از پسر ها غرور دارن و فکر میکنن باهاشون بازی شده واسه همین میگن اوکی خوش باش

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

والا با این شانسمون مال ما میگه اوکی شوهر کن برو بای 🤣😂🤣😂

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢

😞😞😞😞😞😞😞😞😞

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢