2777
2789
عنوان

ختمی بسیار مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 207 پست
سلام دوست عزیزم خوبی گلم میگم کاش ی زیارت عاشورا یا دعاییکه به امام موسی کاظم متوسل بشیم میزاشتی میگ ...

توسل به امام موسی کاظم رو منم هستم اگه ختم بزارین

و خدا به شدت کافیست💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا توسل به امام موسی کاظم کسی چیزی بلده؟

اگر ختم داشتید. من هم هستم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام دوست عزیزم خوبی گلم میگم کاش ی زیارت عاشورا یا دعاییکه به امام موسی کاظم متوسل بشیم میزاشتی میگ ...

عزیز دلم حتما پیدا میکنم و خبرت میکنم

انتظار واقعا سخته😢😢

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

سلام خوندم به نیت حاجترواییdibagoli انشاالله حاجتروابشی عزیزم. آمین از همه قبول باشه. انشاالله هم ...

ممنون عزیز دلم انشاالله حاجت روایی همگی دوستان

برا توسل به امام موسی کاظم کسی چیزی بلده؟ اگر ختم داشتید. من هم هستم.

پیدا کردم خبرت میکنم گلم

پیدا کردم خبرت میکنم گلم

ممنون خانمی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام گلی  من هستم عزیزم هر ختمی گذاشتی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1948225/ختمِ-دسته-جمعیِ-۷-روزِهدیه-به-شهید-ابراهیم-هادی

ممنون خانمی

سلام عزیزم شرمنده یه مشکلی برام پیش اومده نتونستم ختم جدید بزارم برو این تاپیک از استارتر بخاه ختم جدید خبرت کنه😘😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1948225/ختمِ-دسته-جمعیِ-۷-روزِهدیه-به-شهید-ابراهیم-هادی

سلام عزیزم شرمنده یه مشکلی برام پیش اومده نتونستم ختم جدید بزارم برو این تاپیک از استارتر بخاه ختم ج ...

سلام خانم

دشمنت شرمنده باشه. همین که خبر دادی یه دنیا ممنون.

انشاالله هر چه زودتر مشکلتون حل بشه. 

سلام خانم دشمنت شرمنده باشه. همین که خبر دادی یه دنیا ممنون. انشاالله هر چه زودتر مشکلتون حل بشه.& ...

ممنون عزیز دلم انشاالله

سلام گلی  من هستم عزیزم هر ختمی گذاشتی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1972642/در-پناه-مولایم-علیختم-گروهی-ناد-علی-کبیر