2777
2789
عنوان

از من تنهاترش هست؟؟؟ چی میشه بیایین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 25 پست
بره بمیره بی عرضه  کاش میتونستم طلاق بگیرم راحت شم  ایشالا شرایط توهم درست میشه عزیزم فقط ...

ایشالا زود حل شه مشکلت هر جور که صلاحه.

برا ازدواج عجله ندارم مشکل اینجاس که سر کار نیمتونم برم به این راحتی نیس خسته شدم از محدودیت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله یه همسر خوب نصیبت میشه که جبران همه مافات بشه!!!خیلیا مثل توعن عزیزم، من تا وقتی سرکار میرفتم اوضاعم خوب بود چون دستم تو جیب خودم بود حداقل ماهی یه باشگاهو میرفتم،  ولی الان که بیکارم تنها دلخوشیم رمان خوندن و فیلم دیدنه همیننن!!! بهونه ایم واسه بیرون رفتن از خونه ندارم

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
انشالله یه همسر خوب نصیبت میشه که جبران همه مافات بشه!!!خیلیا مثل توعن عزیزم، من تا وقتی سرکار میرفت ...

ممنونم عزیزم امید وارم لااقل با خانواده همسرم خوب باشن بتونم رابطه خوبی داشته باشم پدرم همه چیو نابود کرد 

شما مجردی؟؟

ممنونم عزیزم امید وارم لااقل با خانواده همسرم خوب باشن بتونم رابطه خوبی داشته باشم پدرم همه چیو نابو ...

انشالله که اینجوری میشه به امید خدا!!

آره عزیزم مجردم

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
بله ۱۴ سالم که بود بزور پدرم عقد کردم  نه خداروشکر بچه ندارم

خدارو شکر. بچه خیلی خوبه  داشتنش اما وقتی طرفت لیاقت‌تورو نداره قدر تورو نمیدونه بچه‌هم این وسط اذیت‌میشه. خوب میکنی‌مواظب باش ایشالا زود خلاص شی حیفه جوونیته