2777
2789

تو این دنیا اول خدا💓

دوم مادرمو دارم❤

نه خواهری...❎

برادر هست کاش نبود...❎

پدرم باعث و بانی همه چی.....➕

فامیلای بابا رفت و امد نداریم درست حسابی هم نیستن...❎

فامیلای مامان بخاطر اخلاق بابا رفت امد نداریم خیلی کمه...❎

نه دوستی دارم البته داشتم فقط بدی کردن بهم

نه نامزدی ❎

نه شوهری(میدونم چیزی نیس و برای اینکه خوبش گیر بیاد شانس میخواد که ندارم)❎

نه آزادی دارم همش و همش بخاطر باباس❎

خیلی ناراحتم تو زندگیم سرمو با تلوزیون با کتاب و اینجور چیزا گرم میکنم اما دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه 😔😔

خیلی نماز و دعا و قران‌میخونم به خدا نزدیک شم اما دیگه آروم نمیشم خیلی دلتنگم 😔

هیچ دلخوشی ندارم هیچی بر عکس بدبختی‌هم دارم

یه فرد حساس و زود رنجی هستم هرروزم هرلحظم با گریه و دلتنگی میگذره اینم بگم فقط ۲۲ سالمه دی ماه میرم ۲۳

اره هست 

منم 

با اینکه دوروبرم شلوغه ولی تنهام فقط خدارو نزدیک میدونم به خودم 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم هیچکس مثل من باشه که دلخوشیش فقط برنامه تلوزیون باشه که الان دیکه اونم اثر نمیکنه بهم 

خیلیا هستن بااین وضعیت

فیلم ملی و راه های نرفته رو دیدی؟

حتما ببین قشنگه

عزیزم بعضیا همین گوشی رو هم ندارن دراین حد محدود هستن

تینکربلم🤐ناجوانمردانه معلق شدم🤕
خیلیا هستن بااین وضعیت فیلم ملی و راه های نرفته رو دیدی؟ حتما ببین قشنگه عزیزم بعضیا همین گوشی رو ...

اون فیلمه عزیزم باور کن اون فیلمه الان همه حتی‌هیچی‌هم‌نداشته باشن آزادی و دلخوشی با فامیلو‌دارن 

من بدبختو چی میگی خونه پدرم که بودم به شدت محدودم میکرد گوشیو زیاد دستم میگرفتم گیر میداد یه موقع تو مهمونی با پسرخاله ای چیزی هم کلام میشدم بعدش حسابمو میرسید تا این حد ولی حداقل به درس و کلاس زبانمو و باشگاهم گیر نمیداد تو سن خیلی کم بزور شوهرم داد و الان بغیر از رفتن به خونه پدرم اجازه هیچکاری رو ندارم حبسم تو خونه طلاق هم که نمیزارن بگیرم خانوادم بگم یا بسه؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂😭😭😭😭😭😭

اون فیلمه عزیزم باور کن اون فیلمه الان همه حتی‌هیچی‌هم‌نداشته باشن آزادی و دلخوشی با فامیلو‌دارن&nbs ...

فیلم؟؟؟بخدا دورو برم زنایی رو سراغ دارم کاش وضعیتشون مثل ملی بود یه چیزی خیلی فراتر از اونن... باز ملی یه گوشی موبایل داشت یکی دوبار رفت قهر خونه پدرش من یکیو میشناسم حق داشتن موبایل هم نداره همینطوری حالت عادی نمیتونه بره خونه پدرش چه برسه قهر کنه بره 

فیلم؟؟؟بخدا دورو برم زنایی رو سراغ دارم کاش وضعیتشون مثل ملی بود یه چیزی خیلی فراتر از اونن... باز م ...

اره منم دیدم ولی من با اون تعداد معدود کار ندارم  هم سن  و سالای من هیچ کدوم مثل‌من‌نیستن حتی بدبختترینش

خدا کمکت کنه .‌خواهر داری؟ 

اره 

البته الان بابام خیلی بهتر شده نمیدونم تاثیر  فضای مجازیه یا ادمای دورو برش  ولی خیلی بهتر شده اینم شانس من بود دیگه تا اونجا بودم اون اذیت میکرد الانم شوهرم نمیذاره یه اب خوش از گلوم بره پایین 

ایشالا شوهرتم خوب میشه 🌷

بره بمیره بی عرضه  کاش میتونستم طلاق بگیرم راحت شم 

ایشالا شرایط توهم درست میشه عزیزم فقط فک نکن شوهر قراره چه گلی به سرت بزنه عجله ای تصمیم نگیر من اگه طلاق هم بگیرم شاغل میشم و تا اخر عمر تنها زندگی میکنم