2777
2789

وای نمیدونم چشه همش گیر میده این چ شلواریه پوشیدی کجا میری یعنی داره هر 20 دقیقه یکبار زنگ میزنه.اصلا هم نمیدونم چراااا!!! هیچ اتویی هم ندادم.هیچ کار خلافیم والا نمیکنم نه دوست پسر دارم نه بیرون میرم زیاد نه کار خلاف شرعی میکنم.چرا مردایی که خودشون مشکل دارن روی زن و بچه و خواهر خودشون بدترن؟ خددش با یه زن خرابی دوس شد اخرم گرفتش حالا گیرش افتاده رو من دیوار از من کوتاه تر نیست والا.ب نظرتون به حرفاص گوش کنم و خرش باشم یا باهاش لج کنم؟ خب خرج خودمم که خودم دارم میدم من نمیفهمم گیردادنای الکیشو.میگه نرو بیرون پسر هیز زیاده یا 

یا اینکه دختر نباید زیاد بخنده یا دختر نباید با دوساش بره بیرون یا جایی که پسر هست مثل کافه و پارک نرو شیشه ماشینتو بده بالا 

دانشگاه محیطش خرابه  و ....بخدا الکیا گیر میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث بابای منه باذاینکع متاهلم ولی هروقت میرم خونشون ازدست غرغراش و اخلاق گندش باهاش دعوام میشه اخلاق سگی داره ازبابام متنفرم دلم برا مامانم تنگ میشه ازدست بابام جرات رفتن ندارم میرینیع ب حالم حتی ی بارنشدع با محبت ب بچهاش و زنش نگا کنه بعد واس غریبه ها..

والا من لج بازی رو خیلی امتحان کردم ولی نتیجه ی عکس داده با زبون چرم و نرم همه چی بهتر میشه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

بابای منم همینه باورم نمیشه من 24 ساعته تو خونم ولی کافیه بخوام با دوستام یبار برم بیرون همیشه خودش منو میبره میاره دوستام همش میگن بچه ننه ای مگه؟ اونا خودشون همیشه میرن بیرون چون .حتی نزاشت برم کلاس کنکور گف اگه تهران اوردی که هیچی میتونم ببرمت صبح ها اگه  شهرستان که نمیزارم بری   اینا یه چشمَشِ تازه 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

این گوشت در باشه این گوشت دروازه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...