هر کی میخواددبیاد خونه ما به من میگه براش لازانیا درست کنم، رمز خوشمزگیش:
پیاز فراوان در مایه گوشت، خوب تفت دادن با رب گوجه و آخرش یه قاشق کوچولو آبلیمو و ادویه های خوشمزه به خصوص کاری
پنیر کاله، لازانیا تک حدود ۷ یا ۸ دقیقه بپزید
لایه لارانیا رو که چیدین سس کچاپ مهرام روی لای لازانیا کامل بمالید و خوب بپوشانید، گوشت، پنیر، فلفل دلمه و قارچ
لایه ها رو ادامه بدین تا آخر
قبل از گذاشتن در فر حدود نصف استکان شیر در اطراف ظرف خیلی آرام بریزید، روی ظرف فویل بکشید حدود ۱:۳۰ ساعت در فر باشه، فویل را بردارید و نیم ساعت دیگه هم بمونه
البته زمان فر بستگی داره به اینکه چقدر آبکی باشه مواد ، وقتی فر را خاموش کنید که تقریبا برشته باشه