2777
2789

با اجازه استاتر   

اگر شما هم از داشتن ده ها کانال مختلف خسته شدید و بدنبال کانالی جامع هستید بـفـرمـایـیـد ایـنـجـا 🔻
💫 @Motnave2 💫
#اخبار روز #روانشناسی #بارداری وبچه داری #آشپزی #فیلم و سریال  #موزیـک #ایده و خلاقیت و...

توروخدا برا حل مشکل دخترم یه صلوات بفرستید 

رب و فلفل زیاد بزن😋😋😋😋

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای منم میخوام 

هر غذایی با عشق درست کنی مطمئن باش خوشمزه میشه. 

من میزارم پیاز خوب سرخ شه طلایی بشه بعد گوشت چرخکرده و یه ذره هم سویا رو میزارم حسابی سرخ شه بعد یه عالمه قارچ خورد شده میریزم یه دونه ازین جعبه متوسطا بعد رب و فلفل دلمه خیلی ریز شده. با ادویه خوده لازانیااا یکمم تندش میکنم 

ورقه هارو هم طبق دستور میزارم ده دیقه بمونه 

بعد سس بشامل درست میکنم. 

توی ظرف مستطیل اول سس بشامل میریزم 

بعد سه ورق لازانیا میچینم کفش بعد سس قرمز میریزم رو ورقا با سس بشامل و مواد رو میریزم و پنیر پیتزا دوباره لایه بعدی همین کارو میکنم سس قرمز و سس سفید اول میمالم رو ورق لازانیا بعد مواد و بعد پنیر پیتزاااا

سس بشامل برای لازانیا خیلی مهمه. وگرنه روش کلی رو که همه بلدن. وقتی لازانیا رو پختی، روی هر لایه با برس سس بشامل یه ذره بزن، بعد مایه گوشتی و یه کم پنیر پیتزا. حدود 4 لایه که شد کافیه. روی لایه آخر دوباره سس بشامل و پنیر پیتزا و آویشن. طوریکه اصلا ورقه لازانیا دیده نشه. بعد آروم یکی دو قاشق آب بریز ته ماهی تابه. روشو فویل بکش و بزار توی فر داغ. حدود نیم ساعت بعد اگه پنیرش آب شده بود فویل رو بردار و گریل روشن کن تا پنیرش طلایی شه. فقط مراقب باش که زود میسوزه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

هر کی میخواددبیاد خونه ما به من میگه براش لازانیا درست کنم، رمز خوشمزگیش: 

پیاز فراوان در مایه گوشت، خوب تفت دادن با رب گوجه و آخرش یه قاشق کوچولو آبلیمو و ادویه های خوشمزه به خصوص کاری 

پنیر کاله، لازانیا تک حدود ۷ یا ۸ دقیقه بپزید 

لایه لارانیا رو که چیدین سس کچاپ مهرام روی لای لازانیا کامل بمالید و خوب بپوشانید، گوشت، پنیر، فلفل دلمه و قارچ 

لایه ها رو ادامه بدین تا آخر

قبل از گذاشتن در فر حدود نصف استکان شیر در اطراف ظرف خیلی آرام بریزید، روی ظرف فویل بکشید حدود ۱:۳۰ ساعت در فر باشه، فویل را بردارید و نیم ساعت دیگه هم بمونه 

البته زمان فر بستگی داره به اینکه چقدر آبکی باشه مواد ، وقتی فر را خاموش کنید که تقریبا برشته باشه

... و من به تو ایمان دارم...

من تــو ماهيتابه حرفه اي درست ميكنم،پنيرش بايد زياد باشه😍

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍