2777
2789

من دوست صمیمیم بعد از دوتا سقط  باردار شد و رفت دکتر گفتن قلب بچت تشکیل شده و ضربانش پایینه یعنی۹۸تا...بهد دوهفته بعد رفت گفتن بچت قلبش وایساده..

ولی الان یه هفته گذشت و هنوز نه دردی داره  و نه خونریزی..هنوزم حالت تهوع داره...

من احتمال دادم دوقلو باردار باشه و یه قلش و اون موقع دیدن..

به نظرتون امکانش هست؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

وای چه بد اگ ی وقت قلبشون کار نکنه یعنی هیچ علائمی نیست ک بفهمیمممم ای خدا ....

منم همه ش فک میکنم از کجا قلبش کار میکنه خون ریزی و ندارم حالت تهوع دارم

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقيقا سقط با همين حالت داشتم و با كورتاژ ختم بارداري شدم . دكتر قرص رو برام صلاح ندونست.

نه عزيزم من تا دو هفته بعدشم هيچ علامتي نداشتم.

لطفا غار غار هاي  خلاف عفت ممنوع !!   
وای چه بد اگ ی وقت قلبشون کار نکنه یعنی هیچ علائمی نیست ک بفهمیمممم ای خدا .... منم همه ش فک میکنم ...

علائم بارداریت قطع میشه

نگران نباش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

ن فقط باید بره سونو ...اگه دوقلو باشه هم صدای ضربان دوتاش معلوم میشه همم تو سونو دوتا ساک حاملگی دیده میشه یا حتی اگه تو یک ساکم باشن معلوم میشه...گاهی طول میکشه تاسقط بشه برای همین زمانی که مطمئن شدن جنین ضربان نداره ومرده بادارو کمک به سقط میکنن

منم دقيقا سقط با همين حالت داشتم و با كورتاژ ختم بارداري شدم . دكتر قرص رو برام صلاح ندونست. نه عزي ...

اخه حالت تهوع هم داره؟؟زیاد

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

منم با همین شرایط قلب جنینم وایستاد حالت تهوع هم میتونه هیستریک باشه هم اینکه خود جفت آنزیمی ترشح میکنه که باعث مسمومیت تدریجی در نتیجه حالت تهوع میشه حتما باید ختم بارداری بشه چون به صررش تموم میشه انشالله یه بارداری سالمتر در پیش خواهد داشت 

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
اخه حالت تهوع هم داره؟؟زیاد

علايم سقط بچه هست حالا كم كم حس تلخي دهان هم اضافه ميشه . زياد بمونه براي مادر خطرناكه منم تا دو هفته حاضر نبودم بپزيرم و بستري نشدم

لطفا غار غار هاي  خلاف عفت ممنوع !!