شب پسر عمه شوهرم میاد خونمون مجرد هم هست تنها میاد حالامن صب رفتم سبزی قرمه تازه گرفتم سرخ کردم اصن بوی سبزی قرمه نمیداد بعد که ریختم تو خورش و اینا یکم شنبلیله خشک قاطی کردم و الانم زیرش کمه ولی مثه همیشه بوی خوبی نمیده بو قرمه سبزی میده ها ولی نه مثه هر دفه .چیکارش کنم خوشمزه تر بشه؟؟😋😋😋
چون مجرده و تنهااااااا میاد اشکال نداره حتی،اگه قرمه سبزیت بو قیمه بده
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
چون مجرده و تنهااااااا میاد اشکال نداره حتی،اگه قرمه سبزیت بو قیمه بده
نه اخه طفلی برای اسباب کشی خیلی کمکمون کرده بچه خیلی خوبیه عین داداشمه تقریبا خونه قبلی هرشب خونه ما بود باز یه هفته اساس کشی نیومد کارگاه خوابید الان بعد یک هفته میاد میخام بعنوان تشکر بابت کمکش غذای خوب بپزم
نه اخه طفلی برای اسباب کشی خیلی کمکمون کرده بچه خیلی خوبیه عین داداشمه تقریبا خونه قبلی هرشب خونه ما ...
شوخی کردم مهربووووون خوب کاری میکنی عزیزم یه کم ریحان خرد کن تفت بده بریز تو خورشتت
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍