2777
2789
عنوان

قرمه سبزی😋😋😋😋😋

597 بازدید | 20 پست

شب پسر عمه شوهرم میاد خونمون مجرد هم هست تنها میاد حالامن صب رفتم سبزی قرمه تازه گرفتم سرخ کردم اصن بوی سبزی قرمه نمیداد بعد که ریختم تو خورش و اینا یکم شنبلیله خشک قاطی کردم و الانم زیرش کمه ولی مثه همیشه بوی خوبی نمیده بو قرمه سبزی میده ها ولی نه مثه هر دفه .چیکارش کنم خوشمزه تر بشه؟؟😋😋😋

مزه قرمه سبزی 

ب عطر سبزی و

جا افتادنش و

تو یخچال رفتن و برگشتن شه 😁😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چون مجرده و تنهااااااا میاد اشکال نداره حتی،اگه قرمه سبزیت بو قیمه بده

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مجرده و تنهااااااا میاد اشکال نداره حتی،اگه قرمه سبزیت بو قیمه بده

نه اخه طفلی برای اسباب کشی خیلی کمکمون کرده بچه خیلی خوبیه عین داداشمه تقریبا خونه قبلی هرشب خونه ما بود باز یه هفته اساس کشی نیومد کارگاه خوابید الان بعد یک هفته میاد میخام بعنوان تشکر بابت کمکش غذای خوب بپزم

نه اخه طفلی برای اسباب کشی خیلی کمکمون کرده بچه خیلی خوبیه عین داداشمه تقریبا خونه قبلی هرشب خونه ما ...

شوخی کردم مهربووووون خوب کاری میکنی عزیزم یه کم ریحان خرد کن تفت بده بریز تو خورشتت 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍