2777
2789
من چند وقته باشگاه میرم ولی میخوام زود تر نتیجه بگیرم  بیشتر تمرکزم روی باس ن و سینه و شکم پهل ...

من ازش میپرسم بهت خبر میدم ولی نخور به نظرم چون بعدش عواقب داره

برای حجم گرفتنت قبل و بعد از باشگاه سیب زمینی تخم مرغ و سینه مرغ ابپز بخور

سویا و شیرسویا هم خیلی کمک کنندس

من ازش میپرسم بهت خبر میدم ولی نخور به نظرم چون بعدش عواقب داره برای حجم گرفتنت قبل و بعد از باشگاه ...

باشه مرسی 

ولی اگر میشه برام بپرس عزیزم

کاربر قدیمی ام‌ ..... آره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس هیچی نخورم ؟ من دیدم خانوما میخورن

اون عضله اي كه با مكمل درست ميشه وقتي ورزشو ول كني به طرز وحشتناكي چاق ميشي

وسط ورزش حتما شربت عسل يا شيره انكور همرات باشه بخور جايه اب

قبل ورزش صبحانه ي مفصل بخور تخم مرغ مخصوص

بعدش هم غذاهاي كبابي مرغ گوشت الويه ويتامين c هم استفاده كن قرص جوشان 

من چند وقته باشگاه میرم ولی میخوام زود تر نتیجه بگیرم  بیشتر تمرکزم روی باس ن و سینه و شکم پهل ...

خب عزیزم شما اول بگو هدفت چیه؟حجم عضلات یا چربی سوزی

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

خب شما ک نگفتی میخوای چیکار کنی با بدنت؟ چربیسوز. میتونی الکارنتین. استفاده کنی

اما واسه عضله امینو بهترینه برای انرزی و وی

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
گفتم که شکم پهلوم اب شه ولی با س نم نه

اینک چربی فقط از ی قسمت بدن اب شه از بقیه جاها نه.امکان پذیر نس.مگ اینک هم زمان عضلات پایین تنتو تقویت کنی تا نریزه.

ال کارنتین.گلوتامین و وی ایزوله.انتخاب خوبیه واسه شما

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
اینک چربی فقط از ی قسمت بدن اب شه از بقیه جاها نه.امکان پذیر نس.مگ اینک هم زمان عضلات پایین تنتو تقو ...

و البته این اسمش روشه مکمل!هم زمان باید هم تمریناتت صحیح باشه هم رژیم غذایی مناسب و سالم .و خواب کافی

و البته این اسمش روشه مکمل!هم زمان باید هم تمریناتت صحیح باشه هم رژیم غذایی مناسب و سالم .و خواب کاف ...

باشه عزیزم ممنون 

مرسی ج دادی

کاربر قدیمی ام‌ ..... آره.
من استفاده نمیکنم ولی دوستم مربی بدنسازیه استفاده میکنه میخوای بپرسم ازش

عه چه خوب 😍من شوهرم میخواد مکمل ورزشی مثل قرص وپروتین وکراتین مصرف کنه وتوی خونه کار میکنه نمیزارم باشگاه بره به خاطر کرونا میترسم ایا بدنش رشد میکنه توی خونه باکش ووزنه های کوچیک کار کنه