2777
2789
عنوان

دکوراسیون اتاق کودک

1571 بازدید | 21 پست

سلام من جزو کسانی هستم که برا سیسمونی فقط چیزهای واجب را خریدم و اصلا سرویس چوب نگرفتم...پارسال که خودمون صاحبخانه شدیم دیدم اتاق بچه ها خیلی خشک و خالیه نه تختی نه کمدی...اینم بگم بچه های مت دو قلو هستن و اگه میخواستم تخت بگیرم باید دوتا میخریدم...که اونم اتاقشون جا واسه دو تا تخت نداره  تخت دو طبقه هم دوست ندارم چون سقف اتاق بلند نیست...خلاصه یه مقدار کاغذ دیواری برچسبی گرفتم و باهاش ی رنگ و لعابی به اتاق دادم ....دو تا کند قدیمی هم داشتیم اونا رو هم با کاغذ برچسبی یه مدلی بهش دادم...خیلی به صرفه و کم هزینه...کلش ۲۰۰ تومن ...ولی اتاق از اون سادگی که همه دیوارها سفید بود درآومده و حال و هوای کودکانه گرفته...هر کی میبینه خوشش میاد...قابل توجه اونایی که نمیتونن زیاد هزینه کنن واسه اتاق بچه...الانم عکس میذارم

چه ناز شده😍

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه قشنگه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

ببخشین فضولی میکنم دیگه نمیخوای تخت بخری براشون

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
نه جاشو ندارم میخوام فضای اتاق باز باشه بتونن بازی کنن

قشنگه گلم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

کارتون خیلی قشنگه دستتون درد نکنه ولی مشکی یکم غم داره😕😕 البته هر جور خودتون صلح میدونین، واسه تخت هم اگه دلت خواست بعدا میتونی تخت تاشو دیواری بخری واسشون یااز این تختا که تخت یک نفره اس ولی از زیرش یه تخت دیگه کشویی میاد بیرونو تخت دو نفره بچه ها میشه بخری.... تو نت سرچ کن تخت کم جا مدلاشو میبینی، البته صرفا جهت ایده گفتم خودتون بهترین تصمیمو میگیرید قطعا