2777
2789
عنوان

سلام کی به سرکتاب اینا اعتقاد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگی مامانم میگفت هرجایی که بخوایی اب داغ بریزی باید بسم الله ..... بگی ظرفشویی حمام ..... 

وا خدایا یعنی تو ظرفشویی هم جن هست؟😨

نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمیکند من از سکوت موریانه میترسم.
اره واقعا . میدونم . از دست ای مردا ادم به هر راهی میزنه ببنه مشکل کجاست .

خخخخ ، ذاتا انسان کنجکاوه دیگه.

ولی ب نظرم تا مشکلت خیلی حاد نشده و مطمعن نشدی مشکلت ماوراییه ( مثلا ماورایی اینطوری که واقعا یه چیز غیر زمینی ببینی یا حس کنی) سمت سرکتاب و اینا نرو، متاسفانه انرژی منفی دارن اینا منتقل میکنن کار که درست نمیشه بدتر هم میشه. یه کم حواستو جمع کن علت در نود و نه درصد به آدما ربط داره و گیر و گرفتای آدما، ببین مشکل چیه بعد حلش کن. یه درصد میمونه که برای ماوراس اونم که باید آدم مطمعن پیدا کنی نه کلاهبردار. 

بیخیال این حرفا شو دختر خوب.خدا قدرتش بیشتر از این حرقاست .بعدشم میگه برای اینکه راحت بشه فلان مبلع بده دعا بهت بدم .

منم یبار اشتباه شما رو کردم .رفتم از سر کنجکاوی ببینم چخبره.از قضا اینقد حرف زد همه از روی قرا ن همه درست ..بعدش گفتم فلان مشکلو دارم .گفتم اینقد پول بده دعا بدم.پولم دادم .بعد دعا رد گرفتم اومد خونه اینقدددددد از خودم بدم اومد .من خدا به اون گندگی  رو ول کردم چسببدم به یه تیکه کاغد دعا نوشته از طرف بنده ی همون خدا..

انداختمش تو رودخونه و توبه کردم و گفتم خدایا صد ساله دیگه به ارزو رسیدنم طول بکشه سمت سر کتاب و دعا و این چیزا نمیرم .

حالا شما گیرم که یه بچه جن رو کشتی.اصلا خیر داشتی؟اصن نیت به همچین کاری داشتی؟؟؟خدا بخاد نمیتونه جلو اون جن رو بگیره.؟؟؟؟؟باید نیروی خدا رو باور کنیم .تا زمانی که ترس تو جونمونه که نکنه بلایی سرمون بیاد قطعا بلا میاد.از ته قلب به خودت یقین بده .خدا اگه بخواد گوش کسی رو بپیچونه جن و ادم براش فرقی نداره.حتیییی اگه همچین کاری کردم عمدی نبودع و خدا خودش میدونه.پس جای نگرانی نیست

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
خخخخ ، ذاتا انسان کنجکاوه دیگه. ولی ب نظرم تا مشکلت خیلی حاد نشده و مطمعن نشدی مشکلت ماوراییه ( مثل ...

عزیزم مشکل منم با شوهرم کاملا زمینیه .

ولی شوهرم انتضار داره من خودم بفهمم مشکل چیه و چرا ناراحته . به منم علت ناراحتیشو نمیگه .حالا من چکار کنم ؟

تو تل یه کانال بود مردع میگفت واسه باطل کردن طلسم یک ملیون بدید باطل کنم یک ملیون انگار علف هرز کم هم نمیخواست میلیونی میخواست یجا هم گفته بود دعای محبت یک و هشتصد 

گفتم مرد یک و هشتصد بده به زن خودش محبت میاره جای دور هم نمیره 

عزیزم مشکل منم با شوهرم کاملا زمینیه . ولی شوهرم انتضار داره من خودم بفهمم مشکل چیه و چرا ناراحته . ...

عه! چه بی منطق، عیب نداره زیاد بهش گیر نده و با سیاست برو جلو . ولی بهش علنا بگو که علم غیب نداری و میخوای علت ناراحتیشو بگه تا باهم حلش کنین. حرف بزن اما بحث نکن. ان شالله که مشکلت حل بشه.

عه! چه بی منطق، عیب نداره زیاد بهش گیر نده و با سیاست برو جلو . ولی بهش علنا بگو که علم غیب نداری و ...

مونا جون عزیزم 

بخدا انقدر تو داره 

من تو این وعضیت بارداریم همش استرس و همش گریه میکنم ارامش ندارم .

بجای که بیاد با من حرف بزنه . میره تو عسل چت و با بقیه تا نصف شب چت میکنه .

من ۳شبه خواب ندارم .

تازه بجای بهتر شدن و مراعات کردن بدتر میکنه .

مثلا بگم بسه چه خبره انقدر چت میکنه تاصبح نمیخابه که منو عذاب بده

مونا جون عزیزم 

بخدا انقدر تو داره 

من تو این وعضیت بارداریم همش استرس و همش گریه میکنم ارامش ندارم .

بجای که بیاد با من حرف بزنه . میره تو عسل چت و با بقیه تا نصف شب چت میکنه .

من ۳شبه خواب ندارم .

تازه بجای بهتر شدن و مراعات کردن بدتر میکنه .

مثلا بگم بسه چه خبره انقدر چت میکنه تاصبح نمیخابه که منو عذاب بده

مونا جون عزیزم  بخدا انقدر تو داره  من تو این وعضیت بارداریم همش استرس و همش گریه میکنم ...

جدیدا همه درگیر فضای مجازی شدن، اعتیاد آوره متاسفانه.

خوب خودت میگی لج میکنه، ولش کن بزار چت کنه دیگه کاری نمیتونی بکنی که، عادت کرده به چت، بعد از مدتی خسته میشه.

یکی هم به خاطر بارداریت حساس شدی

چرا گریه میکنی حالا، خودتو تقویت کن به خودت برس به فکر خودت و بچه ات باش.

درست میشه نترس. برای آرامش خودت تو کارای خیر شرکت کن، قرآن گوش کن و بخون. بسپر دست خدا اون کاری که نمیتونی درستش کنی، توکل کن. ان شاالله که مشکلت هم حل میشه.