2777
2789
عنوان

فرزندصالح...😍😍😍

168 بازدید | 7 پست

#فرزندصالح گلی است از گلهای بهشت که خداوند برای بندگان خود قرار داده است. ميراث الهی كه از براى مؤمن قرارداده شده فرزند صالح است.

😊

😍خداوند به جهت شدتِ محبت او به فرزندانش به مؤمن ترحم مى كند.

👨‍👩‍👧‍👦غنى و فقير همه بايد طلب فرزند كنند، چرا كه رزق ايشان بر خدا است و كسی كه از ترسِ فقر زن نگيرد و طلب فرزند نكند سوءظن به خدا دارد و خدا را نشناخته است .

👼مستحب است كه مؤمن دختران خود را نسبت به پسرانش بیشتر دوست بدارد و اكرام و احسان و اظهار لطف نسبت به آنها بيشتر داشته باشد.

👶پسر نعمتی است از جانب خدا و در مقابل نعمت شكر بايد كرد و از نعمت سؤال ميكنند و 👧دختر حسنه و ثوابی است از جانب خدا كه سوالی ندارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون گلم😎

ژووووون😍

😂😂😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
این حرف طبق چه سندی هست؟

همین که هیچ کدام از کلماتش خلافی یا تضادی یا دشمنی نداره و بسیار زیبا وانرژی مثبته خودش سنده !

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
همین که هیچ کدام از کلماتش خلافی یا تضادی یا دشمنی نداره و بسیار زیبا وانرژی مثبته خودش سنده !

من نگفتم اشتباهه

فقط سند معتبر خواستم

حرف شما هم متین

ولی اگه یکی دخترش هرزه باشه یعنی سوالی از پدر مادرش نمیپرسن

اخه من اینو قبلا شنیده بودم

ولی بنظرم این سخن رو قدیما میگفتن

چون علاقه به دختر دار شدن نداشتن