2777
2789
عنوان

جاری

2123 بازدید | 52 پست

سلام خانما جاری بیوه پرو دارید بدونید چی میگم 

این جاری ازقضافامیل خانواده شوهری هم هست وزیاد باهاشون میپلکه خصوصا یه طوری میخوادخودشوبه بهونه بچش به برادرشوهرابچسبونه ازهرفرصت ریزی استفاده میکنه من رونمیدم خداشاهده ولی ازرونمیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا اونسری خواهرشوهرازشهرستان اومد بجااینکه مادرشوبیاره اینوبرداشت اورد 

اگه ماها بودیم دیرازجون میگفتیم نچسبیم به شوهرابقیه وخودمونو هفت سوراخ قایم میکردیم سنگین میپوشه ولی اینمدلیه که خیلی بدمدله من نه دعوتش میکنم نه روبهش میدم نه بهش زنگ میزنم نه احوالشومیپرسم تاتونستم یکم فقط یکم روشوکم کنم بازمتوگروه خونوادگیمون به لطف خواهرشوهر اومده وگاهی حرف میزنه وجواب ردوبدل میکنه بابرادرشوهرا خجالت نمیکشه والله دیگه زبون دیگه ای جزفارسی بلد نیستم اگه باهاش جورباشی کامل بضررته چون فکرمیکنه بادباشوهرتم جوربشه

مثلا اونسری خواهرشوهرازشهرستان اومد بجااینکه مادرشوبیاره اینوبرداشت اورد  اگه ماها بودیم دیراز ...

خب جاریته چرا سخت میگیری؟؟؟چون بیوست؟؟؟چه دلیل داره ازش دوری میکنی مگه جزام(جذام)داره بدبخت؟؟؟مگه به شوهرت اعتماد نداری؟؟؟

بیچاره

حالا چون شوهرش فوت کرده ولی مادر بچه های‌ پسر و‌ داداشون که هست

چرا نیاد تو گروه خانوادیگ

حتما خون گرمه

چون بیوه س‌ خودشو به قول تو بکنه تو هفت‌سو گراخ؟

دلم واسشسوخت

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

ببین عزیزم نمیدونم دقیقا رفتار جاری شما چه مدلیه ولی قرار نیست هر کس همسرش فوت کرد خودش رو توی پستوی خونه اش قایم کنه و با هیچکس حرف نزنه و ارتباطی نداشته باشه این جاری که شما میگی قطعا بچه هم داره و حق داره به خاطر ارتباط بچه اش با خانواده همسر مرحومش ارتباط داشته باشه، اگر مطمئن هستین که از ارتباطش با همسرتون منظور بدی داره باید به همسرتون تذکر بدین و فاصله شو با زندگیتون حفظ کنین.

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
ربطی به زبون فارسی نداره.خودش نمیخواد زبون بفهمه شوهراتون تحویلش میگیرن یا نه؟

گاهی اره ازسردلسوزی وحرف مردم پدرحرف مردم بسوزه .امروز دوباره توگروه یکم تحویل گرفتش یعنی فقط قیامت نکردم اخه مبحثی که اصلاطرف بحث نیست میپره وسط بتوچه شوهرم گفت جوابشوبده گفتم باشه دیر نمیشه جوابشوندادم خودش سنگین وغیرمستقبم جواب داد منم قیامت کردم هرچند اشتباه کردم بادجواب زنیکه روخودم زود میدادم ولی بدم میاد ازش بس که دریده وپررو