2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم جواب آمنیوسنتزدوستت که ان تیش بالابودچی شدبچه ش سالم بودگفتی یکبار ۹ویکبار۴ بوده نمیدونی چندهفتگی رفته بوده که یکبار۴ وهفته چندم ۹بوده ممنون میشم خداخیرت بده یک مادروازنگرانی دربیاری

میگن زیر۲ باید باشه اما برا من ۲.۸بود منو ترسوند خیلی امینو کردم گف مشکلی نیس ولی هنوز نی نیم بدنیان ...

اگ آمنبوسنتزکردی وسونوگرافی آنومالی واکوی قلب دیگه ازچی میترسی عزیزم ماله من ازتوبالاتره ازخداخواستم بچه م سالم باشه نذرکردم التماس ودعامیکنم هرروزسرنمازایشالله همه بچه هامون سالم وسلامت باشن هیچ بچه ای مشکل نداشته باشه من cvsکردم ازاسترس شب وروزخواب ندارم بیشتروقتاگریه میکنم وازخداکمک میخوام جواب  من گفتن تایکماه شایدم کمیربیشترنمیاد۱۲روزه آزمایشcvs دادم برامنم دعاکن عزیزم

سلام عزیزم جواب آمنیوسنتزدوستت که ان تیش بالابودچی شدبچه ش سالم بودگفتی یکبار ۹ویکبار۴ بوده نمیدونی ...

اولی ۱۲ هفته رفت ولی طبق لقاح ۱۰ هفته میشد دیگه ۱۶ هفته ک رفت شد ۱ و خورده ای 

آمنیو هم خوب بود الانم پسرش ۳ ماهه هست سالم سالم 

نگران نباش انشالله بچه شما هم سالم 

خدایا شکرت
اگ آمنبوسنتزکردی وسونوگرافی آنومالی واکوی قلب دیگه ازچی میترسی عزیزم ماله من ازتوبالاتره ازخداخواستم ...

اره تمام ازمایشارو دادم دیگ توکل ب خدا ایشالا براتوهم هیچ مشکلی نیس صحیح و سالم نی نیت میاد بغلت

اولی ۱۲ هفته رفت ولی طبق لقاح ۱۰ هفته میشد دیگه ۱۶ هفته ک رفت شد ۱ و خورده ای  آمنیو هم خوب بو ...

ممنون عزیزم خداخیرت بده ک جواب دادی ایشالله به تمام آرزوهات برسی .من تایپک زدم توی نی نی سایت یک خانم گفته بودبچه خواشوهرش ان تیش 4بوده وتمام آزمایشات وآمنیوسنتزش خوب بوده امابچه به دنیااومده توی 4سالگی کندذهنی داره خیلی منوترسوندمیگفت سقط کردن بهتره بچه ی دوستت علائم خدایی نکرده کندذهنی وبی حالی وگریه شدیدنداره یامثلادیرگردن گرفتن عزیزم؟