2777
2789

منم پسر دوسالمو دعوا میکنم.

وای همش میگم خدایا بمن صبر بده.

ولی یهو از کوره درمیرم

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن عزیزم بخدا روش تربیتت اشنباهه

همیشه دعواش میکنم  خیلیییییی عصبی میشم و تا کتک نزنم اروم نمیشم .   همش خودم قصرممم ای خدااا.... اره میدونم صحیح نیس دیگه بدتر عذاب وجدان گرفتم .حالم خوب نیس😭😭😔😔😔

نکن،بزرگ بشه یادش میاد،عقده میشه براش و شاید دلسرد بشه ازت با یادآوریش،اونموقع شما افسوس میخوری  ...

اینروزا  داغونم مشکلاتی هس بین منو همسرم ..دیگه بدتر ..سر ای طفلیا خالی میکنم

خیلی سخته خودمم دوتا پسر 5و7سال دارم دیووونم میکنن

اره پسر هستن و فضول از او طرف باباش  میگه   از او طرف اطرافیان که فضولن و شیطون و مراقب باش .منم بیشتر عصبی میشم ..ای خدا کمکم کن  😭😭😭😭😒😌😌😔😔

همیشه دعواش میکنم  خیلیییییی عصبی میشم و تا کتک نزنم اروم نمیشم .   همش خودم ...

اخه عزیزم بهت حق میدم خوبیشو میخوای.ولی باخودت عهد بلند ک دیگ نزنیش خرش کن😍

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
اخه عزیزم بهت حق میدم خوبیشو میخوای.ولی باخودت عهد بلند ک دیگ نزنیش خرش کن😍

اینروزا حالم خوب نیس  دلم؟میخاد برم دکتری چیزی .حال روحیم خوب نیس ...دلم براشون میسوزه طفلیا خوابن .😔