2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 20 پست

نه بنظرم به روش نباره پررو‌میشه قبح کار میریزه برمیگرده‌میگه بتوچه بنظرم بهش محبت کنه شابد بخاطر بارداری رابطتتون سرده و اقاتون اینکارو کرده هرچن اشتباهه ولی بالاخره ادمه اشتبامبکنه حالااگه نشد راه دومو انتهاب کن

منم و عاشقی و این صنم و باقی عمر
اول ي دعوا اساسي كن بگو كارت تموم ميكني يا نه خجالت بكش از خودت مردكه داري پدر ميشي بعد بگو ي بار ...

خیلی بد قهره .دیشبم باهاش دعوا کردم گفت کاری به کارم نداشته باش بذار به حال خودم باشم .

اگه حرف از طلاق بزنم دیگه نگامم نمیکنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بد قهره .دیشبم باهاش دعوا کردم گفت کاری به کارم نداشته باش بذار به حال خودم باشم . اگه حرف از ...

ببخشيد هاا بدرك نگاه نكنه وقتي ميري با زنا چت ميكنه

وفتي دوتا سكه داد حاليش ميشه

ببخشيد هاا بدرك نگاه نكنه وقتي ميري با زنا چت ميكنه وفتي دوتا سكه داد حاليش ميشه

انقدرام اسون نیست .

با این وعضیت حالا اگه تو عقد بودم یه چیزی .

از اون گذشته من واقعا دوسش دارم .

بدیش اینکه اگه من اشتباهی ازم سر بزنه بهم هیچی نمیگه که از کارم ناراحت شده 

اینجوری ازم فاصله میگیره .

انقدرم صبر میکنه تا خودم بفهمم اشتباهم چی بوده حتی شاید ۱سال طول بکشه ولی هیچی نمیگه .

انقدرام اسون نیست . با این وعضیت حالا اگه تو عقد بودم یه چیزی . از اون گذشته من واقعا دوسش دارم .

عزيزم نميگم كه طلاق بگير

ي پاترس براش بزار عزيزم

دو روز ديگه از چت كردن ميرسه ب ملاقات باهاش بعدش...