2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم

2831 بازدید | 28 پست

سلام خانما من الان ۳۸ هفته و ۳ روزم.

چند روزه زیر شکمم دردای خفیف داشتم.

امروز یخورده دردم بیشتر شد رفتم دکتر گفت دو سانت باز شدی برو پیاده روی کن اگه ۴ سانت بودی بستریت میکردیم.

یعنی اگه پیاده روی نکنم ببشتر باز نمیشه؟؟؟

و چند روز طول میکشه تا بیشتر باز بشه؟؟؟

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

اگه دردات شدیدبشه بازمیشه

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دردات شدیدبشه بازمیشه

بدون پیاده روی هم میشه؟؟؟

فردا سونو دارم دکترم گفت اگه وزن بچت بالا باشه سز میکنم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
پیاده روی زود تر باز میکنه . بستگی به بدنت داره که چقد طول بکشه

آخه من طبیعی نمیخوام میترسم😥

من بعد دوساعت با دهانه دو سانت ونیم  بدون پیاده روی شد پنج سانت

جدی؟؟؟پس بدون پیاده روی هم باز میشه.

دکتر گفت دهانه رحمت نرمه امکان داره زود باز بشه

بدون پیاده روی هم میشه؟؟؟ فردا سونو دارم دکترم گفت اگه وزن بچت بالا باشه سز میکنم

بله میشه همش بستگی به بدنت داره

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
[QUOTE=64607390]آخه من طبیعی نمیخوام میترسم😥[/QUOخدا کمکت میکنه 

امیدم به خودشه. ولی خیلی استرس دارم