2777
2789
عنوان

عدم حرف شنوي اطفال

109 بازدید | 19 پست

دوستان اين رو در نظر داشته باشيد كه اطفال ايينه شما هستن مخصوصا كودكان زير ٧ سال پس ايراد و خورده از اونها نگيريد بايد از خودتون شروع كنيد تا اين معذل حل بشه 

اما راه حل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای منم 

خودم معلمم ، شاگردام می پرستنم 

حتی بعد از تموم شدن سال تحصیلی بازم زنگ تفریح ها میان پیشم 

ولی پسرم اصلا حرف گوش نمی کنه 

پیش مادرم و خواهرمم میگه مامانم خوب  نیست 

موندم به خدا

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  

١.جايزه

معجزه اساست 

جايزه قطعا نبايد مادي باشه ميتونه يه بوسه يا تعريف باشه كه اين بايد بلافاصله انجام بشه حتي در اقبال كارهاي روتين مثل جفت كردن كفشا مسواك زدن به موقع خوابيدن

مثلا بلافاصله بعد اينكه شير رو كامل خورد بگيد افرين كه همشو خوردي ميتوني الان كمي شكلات هم بخوري

توجه كنيد بلافاصلههه

٢ارتباط چشمي

وقتي كودكتون صحبت ميكنه به چشمهاش نگاه كنيد نه به تلويزيون و در و ديوار يا حتي كاري كه داريد ميكنيد و متوقف كنيد و به اون توجه كنيد بگذاريد بفهمد پر اهميت است

هنگام صحبت كردن خودتان هم توجه كنيد كه مشغول كاري نباشد مثلا اگر اصول تربيتي اي را ميخواهيد تذكر دهيد زمان مشخص كنيد

وقتي در حال تلويزيون تماشا كردن يا رنگ اميزيست او را به حال خود رها كنيد فقط بهشون بگيد كه مثلا علي جان نيم ساعت ديگه باها ت حرف دارم

پر حرف نباشيد شما خواستتون رو حداقل تو ٢٠ ثانيه ميتونيد بگيد كودكان توانايي تمركز روي صحبتهاي طولاني رو ندارند و در نهايت در عمل به اون خواسته مقاومت ميكنن

تداعي اينده

منظور اينده نزديك نهايت يك روز اينده

از قبل به او بگوييد كه فردا مثلا بريم تولد قبل از ورود به مكان خاصي او را تفهيم كنيد نه در حين عمل

مثلا از روز قبل به او بگوييد كه فردا هنگام باز كردن كادوها ي دوستت تو تنها ميتووني دست بزني و از دور تماشا كني 

يا فردا قراره سوار هواپيما شيم و خودت بايد كمربندت  رو ببندس و تا پايان سفر باز كني 

سعي كنيد از قبل كارهاي اشتباهي كه قرار بكنه رو پيش بيني كنيد و از قبل تذكر دهيد

خدا خيرت بده بگو تا بدونيم من كه خسته شدم از لجبازي پسرم😭😭

پسرمنم اینجوریه گاها..امروز تولد دعوت بودیم..کادوی بچه روبرداشت گفت نمیدم..ی آبروریزی کرد که رفتم زیرزمین😣😥

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

دو وجهي حرف نزنيد

مثلا نگوييد اگر فلان كار را نميكردي الان ميتونستي بازي كني اما نميشه واژه ي اگر را حذف كنيد و بگيد بهتر بود اون كارو نميكردي تا الان ميشد با هم بازي كنيم

چرا و نه را حذف كنيد

به محض شنيدن واژه ي چرا گارد بازخواست به خود ميگيرد و مث يه كامپيوتر پيشرفته باقي جمله را نميشنود

داد و فرياد ممنوع حداقل تا قبل ورود به مدرسه فضاي خانه در ارامش مطلق باشد و دوز صدا از يه جايي بيشتر نشود

در اوج عصبانيت تنها ميتونيد اون رو از كاري كه دوست داره منع كنيد

توجه كنيد نهايت يك ساعت تا ٥ ساعت بسته به نوع اشتباه نه دو روز و گاها يك هفته

در اولين فرصت به محض متوجه شدن عدم حرف شنوي او را به متخصص بينايي و گوش وحلق و بيني ببريد

نارسايي در بينايي و شنوايي از علايم بارز عدم حرف شنوي اطفال است

بي خبري

از قبل نهايت نيم ساعت

او را مطلع كنيد كه از جايي كه دوست دارد داريد ميرويد يا ١٠ دقيقه ديگر فيلم داره و نميشه بازي كني

نه كه بي پروا دستش را بگيريد و از محيط دوست داشتنيش ببريدش يا كانال تلويزيون رو يهو عوض كنيد

از جايي كه مشكل ساد ميشود تا يك مدت دوري كنيد حداقل تا زمان بهبود رفتاري هر چند اندك

مثلا اگر در خانه ي همسايه شيطنت فراوان ايجاد ميكند يا سوپر ماركت رفتن كابوس است

ابتدا حدودا دو الي سه ما تكنيك هارا اجرا كنيد و بعد به اين ها محيط ها برويد يا زماني برويد كه كسي از فرزندتان نگهداري ميكند

ياد اوري

كودكان به علت دنياي كودكانه و درگيريهاي فراوان ذهني در بازيگوشي خيلي زود فراموش ميكنند

خواسته هاي خود را ياد توري كنيد

مثلا اگر فلان تذكر را دادي و همان روز به نحو عالي گوش كرد ولي دو روز بعد فراموش با ملايمت و مثل همان اول ياداوري كنيد

سعي كنيد حتي قبل از فراموشي او ١٠ دقيقه قبل به او ياداوري كنيد

مثلا از سر كوچه تا برسيد منزل به او ياد اور شويد كه مثل ديروز كه پسر خيلي خوبي بودي فراموش نكني كفشاتو جفت كني