2777
2789
عنوان

توده در کبد

2832 بازدید | 12 پست

امروز فهمیدم پدرم مدتی مریض بوده چکاپ کامل براش نوشته و دوتا توده کوچیک تو کبدشه.تا شنبه که نتیجه رو به دکتر نشون میده هزار بار میمیرم و زنده میشم.کسی اطلاعی داره در این زمینه؟خطرناکه؟ی مدته باهاش قهر بودم.خیلی حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترتون نگفته باید جراحی شه یانه؟شمانگران نیستین؟

نه گفتن قدیما جراحی میشده الان با دارو‌رفع میشه من برا بارداری و اینکه الانم شیر‌میدم حتی هنوز نمیتونم دارو بخورم چیزی نیس نگران نباش منم اول میترسیدم فکر‌میکردم سرطان گرفتم شوهرم‌میگفت بچرو سقط کنیم دارو بخوری دیگه اینقد دکتر‌رفتیم گفتن اصن چیزی‌نیس خیلی ها دارن چندین سال نمیفهمن اصن

نه گفتن قدیما جراحی میشده الان با دارو‌رفع میشه من برا بارداری و اینکه الانم شیر‌میدم حتی هنوز نمیتو ...

ممنون عزیزم.واقعا خیالم یه کم راحت تر شد.ان شا الله که مشکل پدرمنم مثل شما با دارو حل بشه

شوهرمن چربی کبد داره  این خطرناکه؟؟داره دارو های گیاهی مصرف میکنه برا درمان. زبون لال چربی کب ...

کبد چرب که چیزی نیست عزیزم.خیلیا دارن.من بخاطر توده ها نگرانم

مادر من یکی دوسال پیش برای چکاپ رفته بود بهش گفته بودن تو کبدت توده داره بعد گفتن نه توده نیست رگ پی ...

یعنی توده خطرناکه؟میدونین فرق توده با کیست چیه؟اصلا فرقی دارن؟