2777
2789
رزا مقدم   . سعادت اباده مطبش . ای وی اف انجام میده خیلیا رو دیدم که میرفتن و همونی که میخواستن ...

سلام ممنون ولي منظورم اي وي اف نيست همون تغذيه و تعيين زمان تخمك گذاري  خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان. خب ببین اینا قطعی نیستا یعنی ممکنه صد درصد جواب نگیری . پیش هر دکتریم بری برای پسر  به شوهرت میگه گرمی زیاد بخوره و سردیجات رو قطع کنه کلا خودتم همینطور .و دختر برعکس . واسه پسرم باید روز تخمک گذاری باشه رابطه و دختر قبل از تخمک گذاری . من خودم رعایت کردم اینا رو البته از سه ماه قبل از اقدام . و پسر شد . ولی خیلیا رو دیدم برعکس شده . کلن دست خداست . 

سلام من توي پيجم بصورت انلاين تعيين جنسيت هاي زيادي انجام دادم  دوره هاي زيادي گذروندم و تا الان نتيجه خوبي داشته اگر دوست داشتيد در خدمتتون هستم چون نياز به مراجعه حضوري نداريد. لينك زير رو لمس كنيد وارد پيج بشيدhttps://instagram.com/atefe.taheri_