2777
2789

باپسرم رفتم بازار ماشین و قشنگ پارک کردم.وقتی برگشتم دیدم جلو و عقب کیپ و چفت ۲تاماشین پارک کردن بخدا گیییر افتاده بودم نمیشد دربیام😔

دیگه اینقدر دنده ۱ و دنده عقب و فرمون برعکس رفتم ک بتونم سر ماشین و بیارم بیرون.یخورده شیب داشت از پشت یکم خورد ب ماشین پشتی

دیدم ی شماره بود زنگ زدم گفتم بیاین من زدم ماشینتون😐

اقاهه اومد و ناراحت ک ماشینم رنگ نداشته و کارت شناسایی بده و خلاصه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب یه زنه وحشتناک پشت چراغ قرمز زد به ماشین جلویی جالبه پیاده هم نمیشد با لبخند تو ماشین نشسته بود😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خب شماره گذاشته بود

زنگ میزدی میومد جا به جا میکرد راحت بیرون میومدی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اهان ازین تتصتصاتصادتصادفتصادفاتصادفا ؟فک ککرکردکردمکردم خخدخداخدایخدای ننکنکرنکردنکردهنکرده چچ ااتاتفاتفااتفاقاتفاقیاتفاقی اافافتافتاافتادافتاده

خدایا به امید تو

خب خانم جان باید اول زنگ میزدی بیاد ماشین رو برداره تو بتونی خارج بشی اصلا شماره رو برا همین گذاشته بوده بعدم تو اول باید شاکی میشدی چه وضعشه ماشین رو چسبوندی به ماشین من فاصله رو رعایت نکردی

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته