2777
2789
عنوان

بعد دوازده روز داره میاد

1227 بازدید | 75 پست

دوازده روز از موعد پری گذشته بود، منم منتظر بارداری ، دیگه داشتم امیدوار می‌شدم شنبه برم آزمایش بدم الان چنتا لک دیدم فک کنم پری خانوم داره تشریف میاره یعنی این ماهم باردار نشدم

میشه واسه سلامتی کوچولوهام صلوات مهمونم کنین⁦❤️⁩⁩ ی دنیا ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید لکه بینی داری..بی بی زدی

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
ایشالله میشی من که انقدر به شوهرم گفتم بی بی بگیر ومنفی بوده دیگه خجالت میکشم بهش بگم بخر 

ان‌شاءالله دیگه این بار بی‌بی مثبت بشه براتون

بی بی میزدی خوب. الانم استراحت کن شاید لکه بینیه شوهر من که میگه روم نمیشه بخرم. خودم انقدر رفتم خ ...

وای من هربار ی شهر دیگه میرم از دو سه تا داروخونه ی دونه ی دونه می‌خرم پس انداز می‌کنم شهر خودمون که معروف شدم فک کنم

عزیزم شاید لانه گزینیه  ی بی بی دوباره بزن

ای کاش لانه گزینی باشه اگه خونریزی نداشته باشم حتما میرم بی‌بی می‌خرم دوباره

وای من هربار ی شهر دیگه میرم از دو سه تا داروخونه ی دونه ی دونه می‌خرم پس انداز می‌کنم شهر خودمون که ...

من پنج تا پنج تا میخرم.

داروخونه ها فکر میکنن من باهاش غذا میپزم.

اما تصمیم دارم این ماه نخرم.

چون ماه پیش یعنی هفته پیش خیلی اذیت شدم.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.