2777
2789

تا قسمت ۹۷ گذاشته عزیزم

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا گلم؟؟؟؟

تل گرام عزیزم

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

انگار به ابتدای داستان خیلی فک کرده بود حتی تیپ داستان نویسی جمله بندی خیلی قدیمی و جذاب بود اما دقیقا از بعد شب عروسیش و دیدارش با اعلا همه چی امروزی شد

یکدفعه یه دختر خونه مونده شد دختر امروزی تا دیروز باباش دوس نداشت دم حجره اش برن حالا باله تمرین میکنه

به نظرم اصلا داستان واقعی نیست

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

یا جاریش تا دیروز 4 تا بچه داشت که زود ازدواج کرده بود و تازه تصمیم به اتمام دوره متوسطه اش گرفته بود یهو مسلط به زبان انگلیسی شد

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
انگار به ابتدای داستان خیلی فک کرده بود حتی تیپ داستان نویسی جمله بندی خیلی قدیمی و جذاب بود اما دقی ...

آفرین بشددددت تغییر کرد مثلا با لباس باله میره بیرون دم مغازه باباش اینور و اونور با مردها میرقصه حتی پنج ماهش بود دوقلو نمایش رقص باله اجرا میکرد و....

آفرین بشددددت تغییر کرد مثلا با لباس باله میره بیرون دم مغازه باباش اینور و اونور با مردها میرقصه حت ...

دقیقا 

عزیزم میشه بی زحمت آدرس گروه تل رو بزاری 

کاناله عزیزم

Ammeleyli@

بیخود و بی جهت اسم اعلا رو بین صحبتهاش با همسرش میاره

جالبه دیگه همسرش انگار دوستی با اعلا نداره فقط اینه که میبینتش

یکبار عاشق همسرشه یکبار متنفره ازش

خیلی پوچ شده