2777
2789
عنوان

میخوام جدی شم از این به بعد😔😔باید باهاشون چطور برخورد کنم؟😞😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 40 پست
همین دیگه دیواری کوتاهتر از شما پیدا نکردن، باعثش هم خودتی، بیکاری بگی برو فلان دکتر؟؟ دندش نرم خودش ...

خودش میگه دکتر خوب سراغ نداری؟😐اگه نگم میگفت چرا نگفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اونجایی که نیاز نیست صحبت نکن . به قول معروف کم گو گزیده گو . دلیل نداره وقتی هنوز ازت کمک یا آدر ...

عزیزم میگم خودش ازم خواست😁خودش قبلش گفت دکتر خوب اگه سراغ داری بگو

هر کسی باهات بد حرف زد یا به قول خودت شوخی کرد یه نگاه اینجوری بنداز بهش😒جواب هم نمیخواد بدی من که هر کسی رو اینجوری نگاه میکنم احساس میکنم سوسک میشه و من دلم خنک میشه گاهی هم به شوخی های بی مزه یه نگاه اینجوری همراه با باش تو خوبی دارم اعتماد به نفست رو ببر بالا و به خودت ارزش بده و به کسی حق بی احترامی نده

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

اول اینکه میدونم خوشت نمیاد وقتی اینو میگم ولی حساسی.

دوم اینکه باید رو خودت کار کنی .. کسی تو رو مجبور نکرده به کسی محبت کنی که

فقط به کسی محبت کن که اونم به تو محبت کنه یکی مثل خودت .. زمان میبره تا 

عوض بشی.. دیگه کاری به کار کسی نداشته باش

سوم  عذاب وجدان نگیر .. عذاب وجدان نداره که

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
برگشتم میگم چنه چرا میگی زر نزن دارم توضیح میدم بهو علامت قلب میزاره میگی همینطوری عزیزم😐😐😐خب اگه ...

يا قطع رابطه كن باهاش يا وقتي  بهت بي احترامي كرد چند بار مثل خودش جوابشو بده احتمالا درست بشه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
 اول اینکه میدونم خوشت نمیاد وقتی اینو میگم ولی حساسی. دوم اینکه باید رو خودت کار کنی .. کسی ت ...

والا من محبت انچنانی نمیکنم ولی نمیدونم همه توقع مهربونی ازم دارن بعدشم میان میگن زر نزن😁....میگم که از دور بچه ۴ ساله میاد پیشم...چبکارش کنم؟؟پسش بزنم؟