2777
2789

دوستان  خوبم ، شما وقتی اقدام بودین و حمام میرفتید ، بیرون واژن را با اب خالی میشستید یا با مواد شوینده ؟ راستش من مثل دستشویی میشینم و بیرون واژن رو، نه داخل را ،با مواد شوینده مثل شامپو بچه میشورم چون از بوی منی بدم میاد گفتم شاید به خاطر اینه باردار نشدم، شماهایی که باردار شدید چطوری تو حمام ناحیه تناسلی را میشستید ؟ ببخشید بازم از سوالی که پرسیدم فقط می خواهم ببینم اگه کارم اشتباهه خودمو تغییر بدم ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعد اقدام تا نیم ساعت تو رختخواب بمون و پاهاتو بالا نگه دار.

بعدش که پامیشی راه میری اضافه های منی خارج میشه و تو حمام شسته میشه دیگه

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
یعنی تو حمام مثل سر دستشویی بشینم و با مواد شوینده بشورم مشکلی نیست 

نه فک نکنم.

ولی فک کنم شما خیلی تو این قضیه وسواس داری .بهتره سختت نگیری و خیلی عادی مث همیشه حمام کنی

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)