2777
2789
عنوان

اضافه وزن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 21 پست

حتما دکترتو عوض کن😑 من دقیقا مثل شما ماه هفتم قبل بارداری ۶۹ بودم الان ۷۵ هستم دکترمم راضیه گفته کلا تا ده کیلو میتونی....قدمم ۱۶۵

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مفت زده من 73بودم باردار شدم دم زایمانم 97کیلو شده بودم...زایمانمم طبیعی بود کلا 3/30طول کشید...

وزن نی نیتون چقد بود ؟ سخت بود طبیعی؟

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

وزنت ک کمه. دکترتو عوض کن. من شنیدم تو بارداری باید 12 کیلو اضافه کنی. شما یک ماه و نیم دیگه زایمانتونه. ینی جا داره تا 7 کیلو وزنتون اضافه بشه. ولی پیاده روی رو انجام بدین. برای زایمان راحتتر خوبه.

کنار تو درگیر آرامشم . . .
وزن نی نیتون چقد بود ؟ سخت بود طبیعی؟

3/660بود...وقتی میخواد سرش و شونه هاش رد بشه دردش زیاده...البته دوهفته ی اخر روزی دو ساعت پیاده روی داشتم...وقتی رفتم زایشگاه 5سانت دهانه ر*ح*م باز شده بود گلم...

شروع جدید۹۸/۳/۱۹...وزن:۷۴/۸۰۰😨😨😨          وزن فعلی72/300...هدف اول:۶۹...هدف دوم:۶۴...هدف سوم:۵۹...هدف چهارم:۵۶...هدف اصلی:۵۴