2777
2789
عنوان

اضافه وزن در بارداری

154 بازدید | 21 پست

سلام دوستان.میشه سوالمو جواب بدین؟

من ماه هفتم بارداری ام یعنی وسطای هفتم هستم.دیروز رفتم پیش دکترم برای چکاپ ماهانه،بعد ۷۶ کیلو بودم.من قبل از بارداری ۷۱ بود قدمم۱۷۰.

دکترم(ک البته به تازگی متوجه شدم باید عوضش کنم😂ب خاطر اینکه قرص اشتباهی نوشته بود)گفتش که اضافه وزنت خیییلی بالاس و باید پیاده روی کنی و رعایت کنی...

درست میگه ب نظرتون؟یعنی ۵ کیلو برای نزدیکای ماه ۸ ام‌زیاده؟؟؟؟

اینم بگم که منو هرکس میبینه میگه اصلا بهت نمیاد باردار باشی.تورو خدا کمکم کنید😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل بارداری ۵۹ بودم الان ماه هفتم شدم ۶۶،هم دکتر هم بهداشت گفتن وزنت نرماله و خوب داره پیش میره 

آزمایش دیابت دادی؟ اگه دادی و نداشتی که مشکلی نداره وزنت

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

حرف مفت زده من 73بودم باردار شدم دم زایمانم 97کیلو شده بودم...زایمانمم طبیعی بود کلا 3/30طول کشید...

شروع جدید۹۸/۳/۱۹...وزن:۷۴/۸۰۰😨😨😨          وزن فعلی72/300...هدف اول:۶۹...هدف دوم:۶۴...هدف سوم:۵۹...هدف چهارم:۵۶...هدف اصلی:۵۴

من از ماه ۴ تا  اول  ماه ۷ ،۱۰ کیلو اضافه کردم ولی دکترم نگفت زیاده

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
من قبل بارداری ۵۹ بودم الان ماه هفتم شدم ۶۶،هم دکتر هم بهداشت گفتن وزنت نرماله و خوب داره پیش میره&n ...

اره عزیزم ازمایش دادم همین دوهفته پیش مشکلی ام نداشت