2777
2789
عنوان

خلوت دونفره 😜

997 بازدید | 19 پست

دوست دارم 2روز با شوهرم برم شمالی جایی .بدون پسرمو وهیچکس دیگه 

پسرم 20ماهشه،خیلی بچه ی اذیت کن وشلوغیه.20ماه سخت داشتم.احتیاج به تنهابودن با عشقمو دارم.از طرفی میترسم برم و از همون ساعت اول دلم برای بچه م تنگ بشه.از طرفی هم نگرانم هرکی بشنوه بگه چه مادربدی بچه رو نبرده تفریح😕😕کمکککککککک

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫

ن بابا اگ مادرت خوب مراقبت ميكنه ازش

برو دوروز خوش بگذرون جوونيت هيچوخ بر نميگرده كه

هرچقدم بحه بزرگتر شه بيشتر ميفهمه خلوتتون كمتر ميشع

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه مسافرت دو روزه بدون بچه حالا زوده خودتم به نظرم نتونی تحمل کنی بیقراریشو 

مخصوصا صداشو که بخای پشت تلفن بشنوی دیونه میشی!

به نظرم واسه چند ساعت بذارش پیش کسی مثلا از عصر تا شب رو دو تایی با شوهرت باش به نظرم بیشتر بهت بچسبه

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

واااااااااااااااااا بچه 20 ماهه تفریح رو نمیفهمه عزیزم میتونی به جبرانش ببریش پارک یا چیزی که دوست داره براش بخری به نظرم بزارش پیش مامانت با شوهرت یه سفر برو اتفاقا به نظرم بردن بچه به مسافرت کار زیاد خوبی نیست هم بچه اذیت میشه و پدر مادر چیزی از سفر نمیفهمن

خوش بحالت والا ما بچه نداریم ب شوهرم میگم چهارشنبه عصر،بريم شمال جمعه برگردیم میگه نه اینجوری همش تو راهیم😳😳😳بهانه میگیره،مگه چقد راهه

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗
ن بابا اگ مادرت خوب مراقبت ميكنه ازش برو دوروز خوش بگذرون جوونيت هيچوخ بر نميگرده كه هرچقدم بحه بز ...

مادرم توانایی نگه داریشو داره 

اما خودش بچه ی کوچیک داره ممکنه خسته بشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫

من بچه  ۴سالمو گزاشتم پیش مادرم رفتم کنسرت...

اخراش زنگ زد  گریه مامان بیا باورت میشه کوفتم  شد بریم بریم  شوهرم گف  مامانت ساکتش میکنه حالا تا خونه ۱ساعتی راه بود

خلاصه رفتیم رسیدم مادرم گف انقدربازی میکرد ولی خوابش میامد  گریه میکرد بدون تو نمیخوابم

کوفتم شد خلاصه

اصلا از روزی بچه دارشدم انقد از لحاظ جسمی و ذهنی خسته میشم که نا ندارم با شوهرم گپ بزنم تفریح وخنده وشوخی کنم.دلم روزای قدیمو میخواد

روزایی که میرفتیم خیابون گردی.الان میریم انقد بچه اذیت میکنه خسته میشیم زودی برمبگردیم میایم.