2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقه زندگیه بهشته معرکه اس

ببین واسه اب و هواش میدونم عالیه چون خودمم بک ساله شیرازم ولی خدایی هموز نفهمیدم خوبه یا نه😐....خیلیا میگن شیراز مثل قبل نیست و شلوغ شده

با احترام به شیرازی های محترم تا جایی ک شنیدم خوب نیس

چیا شنیدی؟ اولین باره میبینم یکی میگه شیراز بده 😟 جالب شد واسم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
یعنی چیاش خوب نیست؟؟میشه بگی

اخه بگم ممکنه شیرازی ها فک کنن توهین میکنم ولی واقعا شنیدم و دو مورد برخورد هم با شیرازی ها داشتم ک واقعا هفت خط بودن

کلا شنیدم میگم مردمش اخلاق های ب خصوصی دارن ...

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
اخه بگم ممکنه شیرازی ها فک کنن توهین میکنم ولی واقعا شنیدم و دو مورد برخورد هم با شیرازی ها داشتم ک ...

همه جا همه جور ادمی داره خانوم... 

با دو مورد کللللل شهر و‌همه رو بردی زیر سوال... حتی منو 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اخه بگم ممکنه شیرازی ها فک کنن توهین میکنم ولی واقعا شنیدم و دو مورد برخورد هم با شیرازی ها داشتم ک ...

نه خب به من بگو میخوام بدونم😁...مردم همه جا خوب و بد داره....من میخوام دانشگاه برم نمیدونم برم یزد یا شیراز بمونم

همه جا همه جور ادمی داره خانوم...  با دو مورد کللللل شهر و‌همه رو بردی زیر سوال... حتی منو& ...

نه عزیزم شاید جمله ام اشتباه بوده . همه مردمش ک بد نمیشن. ب قول شما خوب و بد همه جا هست

ولی من از تجربه خودم و شنیده هام از بقیه گفتم

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
چه رشته ایی میری  من ک شوهرم  میگه دانشگاتو بزن شیراز چون خودش اونجا درس خونده

والا هنوز معلوم نیست...چون من امسال کنکورم دوباره دادم تا نتایج بیاد...خودم فعلا زیست مولکولی میخونم دوست دارم شاخه ژنتبک برم