2777
2789
عنوان

سونو آنومالی

213 بازدید | 19 پست

سلام امروز سونو داشتم دور از جون همه دکتری که پیشش رفتم مثل سگ بود همسرمو که راه نداد هیچ نذاشت خودمم بچرو ببینم فقط کارش تموم شد گفت تمومه 

الان جوابمم گرفتم اما فارسی نیست یه چیزاییشو فهمیدم اما در کل نمیدونم خوبه یا بد هیچی بهم نگفت میشه جوابمو ببینید؟

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من رفته بودم عاللللللللللی بود دکتر کلی به من و همسرم توضیح داد دکتر خودش هم ذوق می کرد ایتقد خو ...

برا ان تی دکتر منم همینجوری بود 

خیلی خانوم خوبی بود 

اما این عوضی بود عوضی گریه کردم اومدم بیرون همسرمم حالش گرفته شد بیچاره سره کار نرفته بود بچشو ببینه

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

من فقط جنسیتو نگا میکنم، ینی سردرمیارم ک مال شما دختره😄

اره عزیزم بعضی دکترا همینن. انشالله ک خوب بوده. اگه جای نگرانی بود دکتره حتما توصیه ای چیزی میکرد دیگه

کنار تو درگیر آرامشم . . .
فقط فهمیدم196گرمه

ایناشو خودمم فهمیدم😭😭😭

دختریشم سونو قبلیم گفت اسمشم آیلین😍😍😍😍

در همین حد بلدم😬

همینکه برام وقت گذاشتی ازت ممنونم عزیزم😙😙😙