2777
2789
عنوان

خوشگل های چادری بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4968 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادرم از ایناس که یه تیکه جلوش جدا دوخته هست 

فرقی نمیکنه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

😡

این چه عکسیه؟؟؟؟

اصلاازاین عکسا خوشم نمیاد

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
😡 این چه عکسیه؟؟؟؟ اصلاازاین عکسا خوشم نمیاد

تو همچین تاپیکی بی ادبی هم هست 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
تو همچین تاپیکی بی ادبی هم هست 

اینکار مسخره کردن چادر وچادری هاس.

خیلی کفری میشم اینجورچیزارومیبینم

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
اصلا نگهداری چادر بلد نیستم بقیه سال تا سال رنگ چادر تکون نمیخوره من هر کار کنم یه ذره چروک داره زود ...

اگه از بچگی چادری شدی که الان باید وارد باشی .چادرا همه چروک میشه .موقع خرید جنس خوب بگیذ

خانمای چادری، تو این گرما با چادر مشکی اذیت نمیشین؟؟!!

نه عزیزم،اذیتم بشیم چون دوسش داریم اهمیتی نداره،مثل خانومایی که بسختی کفش پاشنه بلند میپوشن،اذیت میشن ولی چون دوسش دارن تحمل میکنن

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
نه عزیزم،اذیتم بشیم چون دوسش داریم اهمیتی نداره،مثل خانومایی که بسختی کفش پاشنه بلند میپوشن،اذیت میش ...

همینطور قبل رفتن بیرون  دو ساعت جلو آینه به سشوار کردن و‌میکاپ میپردازن و زحمتشو به جون میخرن .😁

اگه از بچگی چادری شدی که الان باید وارد باشی .چادرا همه چروک میشه .موقع خرید جنس خوب بگیذ

اره همین جدیدا اصلا جنس خوب گیرم نمیاد اول مهر یکی گرفتم مامانم میگه مال تو نیست خیلی کهنه س 

اصلا نگهداری چادر بلد نیستم بقیه سال تا سال رنگ چادر تکون نمیخوره من هر کار کنم یه ذره چروک داره زود ...

اول اینکه دقت کن همون موقع خرید جنس خوب بخری

بعدشم شاید خیلی بیرون و تو آفتاب هستی که زود رنگش میره

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو