2777
2789
عنوان

لطفا بیاین🙏🙏در مورد اقامت کانادا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 9293 بازدید | 93 پست
بايد به سايت مهاجرت كانادا برين نگاه كنيد بستگي به دانشگاه اخذ ندرك داره و اينكه اون رشته چقدر امتيا ...

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دیگه آماده میشم برم انگلیس یا آلمان.وضعیت بدتر از این هم میشه.لااقلش به فکر آیندمون باشیم بچ ...

دقیقا.من خودم ۲۴ سالمه تو این ۴ سالی که ازدواج کردم به جز سختی چیزی ندیدم. دیگه از این سختتر نیستن که. خیلی از همه معذرت میخواما ولی انگار ایرانی بودن یعنی یه انگ رو پیشونیته که هیچ جا آدم حسابت نمیکنن. من خودم عاششششق کشورمم ولی دیگه چه خنم بریدم

هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌
واقعا ممنونم از راهنماییت🙏🙏🙏😍😍😍 یعنی آیلتس قبول میشیم؟اکثرا جندمین با قبول میشن؟ و اینکه میشه ...

آيلتس قبول شدني نيست نمره داره از صفر تا ١٠

كلي بايد كلاس بري نمره ٥ و ٦ هم بدرد نميخوره باللي ٧ ميخواد كه خيلي بايد زحمت كشيد و استعداد زبان هم داشت

مدرك هم نميشه خريد !

من يه چيز بهت ميگم ناراحت نشو شما هيچ اطلاعي از زندگي در خارج و هدفي از زندگي در خارج نداري اينجوري كه من فهميدم فقط عشق خارج رفتني يا به قولي رفتن از ايران خالا هر جا كه باشه

دقیقا.من خودم ۲۴ سالمه تو این ۴ سالی که ازدواج کردم به جز سختی چیزی ندیدم. دیگه از این سختتر نیستن ک ...

نه اینجوریام نیست اگه واقعا ادم کار بلد باشیم و تحصیل و فرهنگ غرب داشته باشیم تو کشورهای اروپایی خیلی هم مورد احترام قرار میگیریم.

ولی تو ایران هر روز بدتر از دیروز 

آيلتس قبول شدني نيست نمره داره از صفر تا ١٠ كلي بايد كلاس بري نمره ٥ و ٦ هم بدرد نميخوره باللي ٧ مي ...

نه عزیزم راحت باش. آیلتس رو نمیخوام بخرم که مدرک تحصیلی تو ایرانو پرسیدم. تازه اومدم اینجا که اطلاعات کسب کنم ولی تا اونجایی که بشه هدفم رفتنه چون به خاطر گرونی نه درست و حسابی مسافرت میتونیم بریم نه آزادی داریم.چی داریم آخه؟ شوهرم میگه بمونیم ۴  یا ۵ سال دیگه بریم ولی من میگم‌ هر چی زودتر بهتر چون از آینده خبر نداریم چی میخواد بشه که

نه عزیزم راحت باش. آیلتس رو نمیخوام بخرم که مدرک تحصیلی تو ایرانو پرسیدم. تازه اومدم اینجا که اطلاعا ...

كشور هاي مهاجر پذير رو اولويت قرار بده ترجيها قبل رفتن زبان اونجا رو ياد بگير دور كشور هايي مثل تركيه آذربايحان رو هم خط بزن 

كلي مطالعه كن اميدوارم موفق باشي

آيلتس قبول شدني نيست نمره داره از صفر تا ١٠ كلي بايد كلاس بري نمره ٥ و ٦ هم بدرد نميخوره باللي ٧ مي ...

هدف منظورت کاره یا چی؟لطفا بیشتر بگو  

واقعا ممنونم از راهنماییت🙏🙏🙏😍😍😍 یعنی آیلتس قبول میشیم؟اکثرا جندمین با قبول میشن؟ و اینکه میشه ...

خواهر م خيلي ميخوند يعني كلاس خصوصي ميرفت اخراش  ولي ايلسشو ٦ شد كانادا ٧يا ٧،٥ ميخواست،حالا باز داره ميخونه

دنيا اگر عدالت داشت مرد هم بكارت داشت💟

لطفا درمورد هدف زندگی از خارج هم ۱حبت کن. واقعا هدفی ندارم هدفم فقط زندگیه.بده؟