سلام من یک عدد مامان مهربون هستم با دو تا جوجه
من جوانه گندم رو خودم درست میکردم بعد از آسیاب کردن تو یخچال نگهداری میکردم بعد تو ماست میرختم تو سوپ پنج دقیقه آخر میرختم تو پنکیک و کیک و اینا هم میریختم ولی روی هم رفته نباید زباد حرارت ببینه از همه بهتر تو ماست هست یا فرنی و حریره درست میکردم دقیقه آخر تو اونا هم میرختم سعی کنید خودتون درست کنید به مقدار کم که تازه به تازه هم باشه اگر خوب خشک و آسیاب نشه بو میگیره و کپک میزنه
تو سوپ از قلم گاو و گوسفند و پاچه و پای مرغ و زرده تخم مرغ و چهار مغز هم میتونید استفاده کنید هر دفعه یکی رو بریزید هم طعمش متفاوت میشه هم قوت داره
من رفتم بای