2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی ضعیفه؟ تعداداسپرم  یا حرکت اسپرم؟  من شوهرم حرکت اسپرم ضعیفه...  

حركت اسپرم البته عمل واريكوسلم كرد الان ٥ ماهه كه بهتر نشده رفتيم پيش دكتر ميردامادي قرص يه ماهه بهمون داده كه دوباره بريم پيشش

حركت اسپرم البته عمل واريكوسلم كرد الان ٥ ماهه كه بهتر نشده رفتيم پيش دكتر ميردامادي قرص يه ماهه بهم ...

شوهر منم مشکلش حرکته...

الان 3 ماه تحت درمانیم جواب نگرفتیم. البته جدا ازداروهایی که از داروخانه میگیریم داروگیاهی هم به ما داده... جواب نداد... یکم همین ماه عمل آی یو آی دارم.   

شما هم انجام بدین...

عکس رنگی گرفتم ، بعدعکس رنگی  8 روزتاخیر داشتم روز چهارم با یه دنیا خوشحالی رفتم آزمایش دادم  ، طفلی دم به دقیقه   زنگ میزد میگفت چی شد... آخر سر منفی بود... دیگه هیچ ناراحت رفتم داروخانه  نواربهداشتی خریدم آژانسگرفتم رفتم خونه... بعد چقد ناراحت شدم 52 تومن الکی خرج کردم گفتم سری بعد یه ماه تاخیر داشته باشه هم نمیرم آزمایش بدم ...

باز خدارو داریم