2777
2789

نمیدونم حکمت خدا چیه من واسه یه کاری چند ساله زحمت کشیدم و رفتم و اومدم ولی بعد ۳ سال میخان با پارتی بازی کس دیگه ای رو استخدام کنن خدایا تو پارتی من شو خودت از اوضاع بد مالی و درامد کم همسرم خبر داری میدونی چقد زحمت کشیدم

دوستای گلم واسم خیلی دعا کنین

یعنی میشه خدا به این کله گنده ها یه معجزه نشون بده

اومدن اسم دختراشونو رد کردن ای خدااااا دارم داغون میشم

کسی ذکر و دعایی بلد هست که خودش تجربه داشته باشه و واقعا یه معجزه براش اتفاق افتاده باشه

مرسی که به درد و دلم توجه کردین

اگه بخوای دهن مردم رو بدوزی نخ کم میاری عزیزم  

عزیزم ان شالله که خداطرفت هست

ذکریونسیه بخون مرتب ورد زبونت باشه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا من خودم الان مشکل دارم نگران بچه هامم

ولی انشاالله خدا بهت صبر بده 

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

عزیزم برات صلوات فرستادم وانرژی مثبتمو برات فرستادم ایشالله درست میشه 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

دقیقا واسه همسر من همین اتفاق افتاد. آتش نشانی قبول شد واسه پیمانی شدن واسه تست جسمانی رکورد زده بود.نفر دوم بود اما با پارتی آشناهای خودشون رو گرفتن خیلی دلمون شکست

بابا بزرگ مهربونم دلم برات یه ذره شده. دلم واسه قصه هات واسه اون تن صدات تنگ شده. بابا بزرگ قشنگم واسه بقلت واسه اون  ته ریش سوزنیت دلم یه عالمه تنگ شده.دلم واسه اون حس آرامشی که وقتی موهامو می‌بافتی تنگ شده. میشه یه صلوات واسه شادی روح بابابزرگم بفرستید ده ساله بی قرارشم نیست پیشمون