2777
2789
عنوان

ویتامین های لازم بارداری. لطفا بیایدد

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 26 پست

مولتی ویتامین پریناتال، خودش آهن داره و نیاز روزانه آهن یه خانم باردار رو تامین می‌کنه..اما اگه کمبود آهن داشته باشید، دکتر معمولا در کنارش فیفول یا آهن هم تجویز میکنه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مولتی ویتامین پریناتال، خودش آهن داره و نیاز روزانه آهن یه خانم باردار رو تامین می‌کنه..اما اگه کمبو ...

باید پس یه ازمایش بدم؟؟؟؟

شما هر ماه این داروهارو استفاده میکنید؟؟؟

کمبود اهن دارم،اره پرگناکر بهتره،زینک خیلی خوبه از وقتی میخورم رشد موهام خیلی بهتر شده

پریگناکر روش نوشته بود با داروی ضد انعقاد خون استفاده نشود من هم هپارین میزنم هم asa میخورم دکترم گفت خطر نداره ولی من میترسم بخورم

[QUOTE=64513033]باید پس یه ازمایش بدم؟؟؟؟ شما هر ماه این داروهارو استفاده میکنید؟؟؟[/QQUOتا ۲۰ هفتگی فقط اسیدفولیک ۱ میلی میخوردم...بعد از ۲۰ هفتگی هر روز یه مولتی ویتامین پریناتال (فولیک اسید هم قطع کردم چون خود پریناتال فولیک اسید داره)...کلسیم هم سوپراکل یک روز در میون میخورم که ویتامین دی هم داره..

[QUOTE=64513033]باید پس یه ازمایش بدم؟؟؟؟ شما هر ماه این داروهارو استفاده میکنید؟؟؟[/QQUOتا ۲۰ هفتگی ...

من تا ۱۳ هفته یدوفولیک خودم بعدشم همین پریناتال و کلسیکر. تموم

عزیزم کلا نگران نباش...مولتی ویتامین پریناتال خودش کلی از ترکیبات رو داره و تا لازم نباشه اصلا دکترا چیز دیگه ای تجویز نمیکنن....در مورد کمبود آهن هم من هیچ وقت سابقه نداشتم...یه آزمایش هم اول بارداری دکتر برام نوشت که آهنم خوب بود...برای همین دیگه آهن لازم نبود..شما هم ببین دکترت چی میگه..شرایط بقیه با شما فرق داره

عزیزم کلا نگران نباش...مولتی ویتامین پریناتال خودش کلی از ترکیبات رو داره و تا لازم نباشه اصلا دکترا ...

شمام اهن نمیخوری؟؟؟؟

مرسی یکم نگران شدم فقط

اخه من قندم دارم میگم یه موقع کمبود ویتامینی نداشته باشم

شمام اهن نمیخوری؟؟؟؟ مرسی یکم نگران شدم فقط اخه من قندم دارم میگم یه موقع کمبود ویتامینی نداشته با ...

نه آهن نمیخورم...پریناتال برام کافی بود...تا هفته ۳۲ هم آسپرین میخوردم که دیگه دکتر گفت نخور