2777
2789

سلام دوستان. من ۳ماهه عروسی کردم. بیبی چک زدم مثبت شد. خودم و شوهرم بچه نمی‌خایم یعنی شرایطشو نداریم دوتامون تو حسرت ی دست لباس موندیم.شوهرم خیلی بی‌خیال و بی‌مسولیته. خودش بی احتیاطی کرد و حتی قرص اورژانسی خریدنو پشت  گوش انداخت.میدونم ۲_۳ هفته‌ای هست جنین. خودم دلم میسوزه اما شوهرم قاطعانه میگه سقط.( بماند ک حتی هنوز نیومده بریم ازمایش بدیم و پیش دکتر بریم) حالا من باید چیکار کنم؟ 😢😢😭😭😭😭😭😭😭

در داره؟ عوارض داره؟ لطفا سرزنش نکنین.فقط خاهرانه و دوستانه راهنماییم کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم شاید این امتحان خداست و اگه سر بلند بیرون بیاید زندگیتان تغییر کنه

در ضمن قتل نفس حساب میشه و حرامه

و اگه شوهرتان بی مسئولیته اونی که باید از زندگیت بندازی بیرون بچه نیست،  بلکه بی مسئولیتی شوهرته

حالا اول مطمئن  بشو بارداری یااا نه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

توی کلاسای ما داشت از احتمالات می‌گفت

یکیش این بود ک احتمالا دیگه بچه دار نشی

احتمالا رحمت پاره شده مجبور شب کامل درش بیاری

دور از جونت احتمال مرگت خیلی بالاست

و......

I'm always hungry or tird or Both

شوهرت بی احتیاطه خودتم نباید حواست باشه.تو خرجه خودتون موندین بچه اوردن اشتباه محضه اون بچم بدبخت میشع

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
سقط نكن حيفه بالاخره كه ميخواي بچه دار بشي  حالا يكم زودتر بشو

اصلا شرایط مالیمون خوب نیست. شوهرم اصلا نمیخاد بچه رو. مشکلات بین خودمون هم کم نیست. امروز تا حرف طلاق هم پیش رفتیم

با شوهرت صحبت کن بیشتر عزیزم. اینجوری که نمیشه.اومدیمو شما ایندفعه سقط کردی وقتی اون بی مسئولیته ممکنه دوباره ناخواسته باردار بشی، نمیشه که. قشنگ باهاش صحبت کن. بهش بگو سقط کردن چه گناهیه، اونم وقتی قلبش تشکیل شده و داره می تپه😔

استارتر اصلا ب سقط فکر نکن اون طفل معصوم گناه داره عذاب وجدانش ولت نمیکنه هیچوقت 

ب نظرم بیشتر فکر کن یه مشاورم برو بعد تصمیم بگیر

خواهش میکنم در لحظه راجب نبودنش تصمیم نگیر😢