2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😓😓😓😓😓 دختر من فاویسم داست  دکتر برا چی میخای  یسری پرهیزات هس ک تا رعایت کنی نیازی ...

آخه میگن سن که بره بالا گولبولای قرمز مشکل پیدا میکنن شکسته میشن و این خطرناکه

یه عده هم میگن چند لیتر خون اگه تزریق بشه خونشو عوض کنن کاملا درست میشه و یک درصد میمونه اونم باقالی نخوره بوشم نخوره بهش

فقط طرف باقالی نرید مشکلی پیش نمیاد 

یه عده هم میگن چند لیتر خون اگه تزریق بشه خونشو عوض کنن کاملا درست میشه و یک درصد میمونه اونم باقالی نخوره بوشم نخوره بهش

من هر دو بچه هام فاویسم هستن.

چند سالشونه؟اذیت نمیشن از لحاظ کم خونی ضعف-من پسرم زود خسته میشه یه کم بازی میکنه سریع خسته میشه

پسر اولم ۵ سالشه

دومی ۲ سالشه

اصلا اینا صحت نداره ضمن اینکه فقط مراقب باشه باقلا و مشتقات نخوره و یکسری از داروها و انتی بیوتیک ها.

حتما هم دکتر میبری بگو فاویسمه.

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون
پسر اولم ۵ سالشه دومی ۲ سالشه اصلا اینا صحت نداره ضمن اینکه فقط مراقب باشه باقلا و مشتقات نخوره و ...

خدا حفظشون کنه عزیزم 

خداکنه همینطور که میگی باشه 

سن که بالا بره بدن عادت میکنه که باهمون مقدار انزیم کارش رو بخوبی انجام بده و حجم خون هم زیاد میشه درنتیجه خیلی کم پیش میاد بالای ده سال مشکلی واسشون حتی در تماس با باقلا واسشون پیش بیاد

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
سن که بالا بره بدن عادت میکنه که باهمون مقدار انزیم کارش رو بخوبی انجام بده و حجم خون هم زیاد میشه د ...

هستی جان یسوال کمخونی ک اکثربچه هاممکنه بگیرن ربطی ب فاویسم نداره ک درسته؟؟یعنی هرکس ک فاویسم هست کمخونیش شدیدترنیس درسته مثل بقیس؟منظورم درخطره کمخونی بیشترازبقبه س یانه 

وخدایی که بشدت کافیست