2777
2789

الان از کلاس بارداری اومدم داشت از فواید زایمان طبیعی میگفت راستش من خیلی از زایمان طبیعی میترسیدم میخواستم فقط سزارین بشه اما با حرفایی که زد و گفت بیمارستان خصوصی رسیدگی میکنن مثل دولتی ولت نمیکنن به امون خدا دلم نرم شده تا حدودی حالا شما دوستای گلم که زایمان طبیعی داشتین توروخدا بیاین از تجربیاتتون بگین اصلا راست و حسینی بگین زایمان طبیعی بکنم یا نه نمی ارزه به عذابو دردش   

این نیز میگذرد 

من راضیم از زایمان طبیعی که داشتم دومیم هم طبیعی میارم ولی با اپیدورال

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين اينجا هم يكي ميگه خوبه يكي ميگه وحشتناك

اما به نظر منم طبيعي خيلي بهتره

خودمم اوايل فقط ميگفتم سز. اما فقط ميگم طبيعي، و قطعا روزي كه باردار بشم منم كلاس ها و ورزش هاي قبل از زايمان رو ميرم به زايمان طبيعي راحت تر خيلي كمك ميكنه

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...

عزیزم بزار تصمیم برای نوع زایمانت و ماه اخر دکتر با معاینه لگن و سایر شرایطت تعیین کنه

شما فقط حتما ورزش داشته باش 

و درباره روشهای بی دردی هم حتما مطالعه کن 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

جونم برات بگه ک من دو ساعته زایمان کردم😁😁😁😁😁بعدش خداروشکر خوب شدم

امیدت ب خدا...خدا صبرش میده ک تحمل کنی

حتما ورزش کن..بهت گفتن ؟

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  

بعدم بدنها متفاوته نمیشه گفت اینجا دیدم حتی بعضیا از یه آنژیوکت گذاشتنم میترسن و دردش براشون خیلیه خب طبیعتا این ادم توانایی زایمان طبیعی نداره چون ترس درد رو چندین برابر میکنه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

به نظر من زایمان طبیعی خیلی عوارض داره تو بیمارستان دولتی هم اونقد دانشجو میاد دستکاریت میکنه.همش دروغه اینا باید آمار سزارین رو بیارن پایین واسه همین همش تعریف میکنن از طییعی اما اصلا نمی ارزه.افتادگی رحم و مثانه و بواسیر و برش پرینه و بخیه و کلی درد دیگه

البته بگم بستگی به بدنت داره اگه تو خونوادت خواهرت و مامانت زایمان راحتی داشتن احتمال ۹۰ درصد شماهم زایمانت راحته

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند
به نظر من زایمان طبیعی خیلی عوارض داره تو بیمارستان دولتی هم اونقد دانشجو میاد دستکاریت میکنه.همش در ...

افتادگی رحم و مثانه و بواسیر 

از عوارض بارداریه

به نوع زایمان ربطی نداره

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم